Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dr Phils ord om lögnen – efter skilsmässoryktena

Tre nyheter att hålla koll på i dag.
Phil ”Dr. Phil” McGraw och hustrun Robin McGraw är lyckligt gifta – men förföljs av envisa rykten om skilsmässa.Foto: ROGER WILLIAMS / STELLA PICTURES UPI
Phil ”Dr. Phil” McGraw.Foto: FAME PICTURES / STELLA PICTURES FAME PICTURES
Phil ”Dr. Phil” McGraw.Foto: DARLA KHAZEI / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Phil ”Dr. Phil” McGraw och hustrun Robin McGraw är lyckligt gifta – men förföljs av envisa rykten om skilsmässa.

Nu går paret ut och förnekar att de ska separera samtidigt som de varnar folk för bedragare, som utnyttjar dem för att stjäla pengar.

– Jag hatar verkligen att de här människorna där ute gör detta, och det som verkligen krossar mitt hjärta är att människor faller för det, säger Robin McGraw i en video på Instagram.

Dr. Phil McGraw och hans hustru Robin McGraw har hamnat i mitten av en stor bedrägerikupp – där deras namn och äktenskap utnyttjas för att lura folk på pengar.

I en video på Instagram berättar tv-psykologen och hans fru om vad de drabbats av.

– Vi pratar om bedrägerier på internet, och bedrägeriet gäller oss, säger Dr Phil i klippet, och Robin McGraw fyller i:

– Ja, det är hemskt. Inte bara för oss, men jag hatar verkligen att de här människorna där ute gör detta, och det som verkligen krossar mitt hjärta är att människor faller för det och förlorar så mycket pengar. Jag hatar det, säger Robin McGraw.

Dr Phils öppna ilska: ”Bedragare”

Phil McGraw konstaterar att det florerar rykten om att han och frun ska skilja sig – något som inte stämmer. Men nu används ryktena till att sälja falska hudvårdsprodukter, som utges vara från Robin McGraws eget märke.

– När man klickar på artikeln så tar länken dig till en annan sida, där bedragare säljer skitprodukter. De tar kreditkortsinformation, så att de kan ta betalt av folks kreditkort om och om igen, och stjäla deras pengar, varnar psykologen och fortsätter:

– Vi har ringt företagen och frågat om det är Robin McGraws produkter, och de sa ja. Det är inte hennes produkter! Historien är en lögn, det är en total bluff.

Hustruns känslostorm – inför alla

Robin McGraw är märkbart upprörd när hon förklarar hur bedragarna använder hennes varumärke för att lura på kunder dåliga produkter – dessutom på bekostnad av hennes äktenskap med Dr. Phil

– De använde mitt varumärke, men inte mina produkter eller namnet på mina produkter. De använder en fejkprodukt med ett fejkat namn som inte har något med mig att göra. De använder bara mitt varumärke och de använder vårat äktenskap i en fejkad skilsmässohistoria. Fall inte för något av det!

https://www.instagram.com/p/B3AIbGrAzio/
Det här är Dr Phil.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.