Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dr Phils önskan efter bilderna: ”Fortsätt”

Foto: DR. PHIL/CBS / STELLA PICTURES PHOTOSHOT
Foto: FAME PICTURES / STELLA PICTURES FAME PICTURES

Phil ”Dr Phil” McGraw har blivit en populär halloweenkostym, där många fejkar en flint och kraftig mustasch för att se ut som tv-psykologen.

Nu kommenterar den amerikanska multimiljonären bilderna som skickas till honom – och kräver att få fler.

”Jag tycker det är riktigt spännande att se era Dr Phil-kostymer. Här är några av mina favoriter så här långt! Fortsätt tagga mig”, skriver Phil McGraw på Instagram.

Tv-psykologen Phil ”Dr Phil” McGraw, 69, har blivit riktigt folklig i USA, efter alla år med sitt populära tv-program ”Dr Phil”, där han hjälper folk med deras problem.

Ett bevis på hur omtyckt mångmiljonären är, är hur många som klär ut sig till honom på halloween.

På sin Instagram delar tv-psykologen nu med sig av fansen utklädnader, som har skickats till honom. På bilderna syns flera yngre tjejer med lösmustasch och peruk med flint och grått hår på sidorna. 

Dr Phils uppmaning

Phil McGraw uppmanar också alla att fortsätta skicka in sina bilder på när de är utklädda till honom, och lovar att han ska fortsätta lägga ut bilderna på sin Instagram story.

”Glad halloween allihopa! Jag tycker det är riktigt spännande att se era Dr Phil-kostymer. Här är några av mina favoriter så här långt! Fortsätt tagga mig”, skriver Phil McGraw på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B4Sy5NEhKSi/

Dr Phil hyllas av följarna

Bildspelet med alla bilder har gillats över 42 000 gånger, och fått flera hundra uppskattande kommentarer.

Phil McGraws fru Robin McGraw visar även upp parets egna halloweenfirande på sin Instagram, där hon står klädd i bröllopsklänning komplett med slöja och bukett, medan Dr Phil har en fejkad kedja runt halsen, en skylt med texten ”Livstidsdömd” och en keps med texten ”Jävligt gifta” på. Av bilderna framgår att paret klätt ut sig till ett bröllopspar där maken inte är nöjd med att gifta sig.

Dr Phils mörka förflutna avslöjat

Hemligheten bakom framgångarna – här berättar han om den svåra tiden.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.