Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dr Phils lögn – klippet avslöjar verkligheten

Folkkära tv-profilen Phil ”Dr Phil” McGraw fick sina hundratusentals följare att sätta kaffet i halsen när han på måndagen lade upp en bild på sig själv utan den karaktäristiska mustaschen, och med en rakhyvel i handen.Foto: JEFFREY MAYER / STELLA PICTURES JEFFREY MAYER/JTMPHOTOS, INTERNATI
Men psykologen erkände senare att han lurat alla i ett aprilskämt – och att mustaschen stannar där den hör hemma.Foto: FAME PICTURES / STELLA PICTURES FAME PICTURES
Dr Phil och hustrun Robin.Foto: ROGER WILLIAMS / STELLA PICTURES UPI

Folkkära tv-profilen Phil ”Dr Phil” McGraw fick sina hundratusentals följare att sätta kaffet i halsen när han på måndagen lade upp en bild på sig själv utan den karaktäristiska mustaschen, och med en rakhyvel i handen.

Men psykologen erkände senare att han lurat alla i ett aprilskämt – och att mustaschen stannar där den hör hemma.

– April april! Ni trodde väl inte att jag skulle göra det egentligen va? Jag skulle se ut som ett jordsvin om jag tog bort den här, säger Phil McGraw på Instagram.

En Dr. Phil utan mustasch är som ett påskägg utan godis.

Eller?

På måndagen publicerade tv-psykologen Phil McGraw ett inlägg på Instagram där han till synes har rakat av sin karaktäristiska mustasch. I samband med bilden publicerade han också ett kort videoklipp där han smorde in mustaschen med raklödder, och en bild där han håller en rakhyvel mot mustaschen.

https://www.instagram.com/p/BvuJaa-BHs_/

”Hörrni... jag gjorde det” skrev Phil McGraw till bildserien.

Tv-psykologens många fans gick i taket över nyheten om att McGraw gjort sig av med ansiktsbehåringen – men många ställde sig också frågan om det var ett aprilskämt, då bilden publicerades just på första april.

Dr Phil erkänner sitt luriga drag

Sju timmar höll Phil McGraw sina följare på halster, innan han avslöjade med en video att han så klart behållit sin mustasch, och att bilden med renrakad överläpp är photoshoppad. 

”April Phils!” skriver Phil McGraw till bilden – en ordvits med det engelska uttrycket för april april, ”April fools”.

– April april! Ni trodde väl inte att jag skulle göra det egentligen va? Jag skulle se ut som ett jordsvin om jag tog bort den här, säger Phil McGraw i Instagramvideon, och pekar mot sin mustasch.

https://www.instagram.com/p/Bvu3VEABZAP/

Djuret jordsvin, som Dr Phil jämför sitt renrakade jag med, heter aardevak på engelska, och är ett däggdjur utan päls som lever i Afrika söder om Sahara.

Ett jordsvin, eller en aardevak, som det heter på engelska.Foto: ADAM LEWIS / AP BUSH GARDENS TAMPA

 

Ida Wargs och Alexander Pärleros miljonimperium

Så mycket pengar drar entreprenörerna in

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.