Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dr Phils lögn för frun – för att dölja sitt mörka förflutna

Phil McGraw – mer känd som tv-profilen Dr Phil – har varit tillsammans med hustrun Robin McGraw i 43 år, och paret är kärare än någonsin.Foto: FAME PICTURES / STELLA PICTURES FAME PICTURES
Robin McGraw och Dr. Phil.Foto: ROGER WILLIAMS / STELLA PICTURES UPI

Phil McGraw – mer känd som tv-profilen Dr Phil – har varit tillsammans med hustrun Robin McGraw i 43 år, och paret är kärare än någonsin.

Men nu avslöjar frun att parets förhållande började med en lögn från Dr Phils håll – allt för att han ville dölja sina mörka familjehemligheter.

– Han berättade inte för mig att hans pappa var alkoholist, men han sa: ”Jag tror faktiskt att jag är allergisk mot alkohol”, säger Robin McGraw till People.

Tv-psykologen Phil ”Dr Phil” McGraw, 68, har varit gift med frun Robin McGraw i 43 år.

I en intervju med People berättar Robin McGraw nu om förhållandet med profilen, och hyllar honom för hans romantiska läggning.

– Han är så romantisk. När vi gick i skolan hade vi bara en liten lägenhet och vi var lika lyckliga då som vi är nu, säger Robin McGraw i People, och fortsätter:

– Han gick ut i en park nära lägenhetshuset och tog med sig en kniv. Han karvade in ett hjärta på en trädstam och skrev ”PM hjärta RM”, och tog en bild av det och fick det framkallat och ramade in det. Jag tyckte det var så sött. Det är den gulligaste presenten någonsin.

 

 

Visste att hon träffat sitt livs kärlek

Paret träffades redan i tidiga 20-årsåldern, och Robin McGraw förklarar att hon snabbt visste att hon träffat sitt livs kärlek – och hur den kommande tv-profilen lyckades imponera på henne.

– Jag visste att han var det rätta, det var bara kemi. Vi pratade i timmar och timmar och han berättade för mig att han var pilot, han hade skaffat pilotlicens när han var 16 år. Han hade sin egna lilla flygplats, och jag sa till honom: ”Ska jag vara ärlig så har jag aldrig flugit med flygplan.” Jag växte upp väldigt fattig. Vår första dejt dagen efter så tog han med mig upp i sitt flygplan.

Hon fortsätter:

– Jag kände mig så trygg med honom. Han hade en stark närvaro och en förmåga att få mig att känna mig trygg och beskyddad och att allt skulle bli bra.

 

 

Öppna med sina svåra förflutna

Både Phil och Robin McGraw har vuxit upp med alkoholiserade föräldrar – i Robins fall var det mamman, och i Phils fall pappan som hade problem. Nu är de öppna med sina svåra förflutna, men i början av deras kärlekshistoria valde Phil McGraw att ljuga för sin framtida fru – för att dölja familjehemligheten.

– Jag har aldrig sett honom dricka. När vi först träffades så frågade jag: ”Dricker du alkohol?”, och han berättade inte för mig att hans pappa var alkoholist, men han sa: ”Jag tror faktiskt att jag är allergisk mot alkohol”. Och jag sa: ”Åh, jag tror jag älskar dig”. Men det definierar verkligen vilka vi är, säger hon i People.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.