Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dr Phils hemlighet – för hustrun

Lagom till deras bröllopsdag ville han överraska sin fru med något alldeles extra.Foto: KGC-11 1 / STELLA PICTURES 119335-5
För att göra bröllopsdagen extra speciell har Dr Phil tagit inspiration från romantiska komedin ”Love actually”.Foto: ROGER WILLIAMS / STELLA PICTURES UPI
I ett klipp på sin twitter visar Dr Phil upp papperslappar där han skrivit ner 42 minnen och milstolpar under hans långa äktenskap med Robin.Foto: IMAGEDIRECT/SCANPIX / CODE 20277 © IMAGEDIRECT
En av papperslapparna avslöjade parets första dejt på ett flygplan och att de övernattat på ett mentalsjukhus gräsmatta.Foto: MEDIAPUNCH/REX / MEDIAPUNCH/REX/IBL REX FEATURES [DOWNLOADED]

I över fyrtio år har tv-psykologen Phil McGraw mer känd som Dr Phil varit gift med sin fru Robin. Lagom till deras bröllopsdag ville han överraska sin fru med något alldeles extra.

Efter varje program har Phil McGraw, mer känd som Dr Phil vanan att eskortera sin fru Robin från publiken och sedan lämna studion hand i hand.

Nu vill Dr Phil uppmärksamma bröllopsdag med hustrun. De firar nämligen 42 år tillsammans.

För att göra bröllopsdagen extra speciell har han tagit inspiration från romantiska komedin ”Love actually”. I ett klipp på sin twitter visar Dr Phil upp papperslappar där han skrivit ner 42 minnen och milstolpar under hans långa äktenskap med Robin.

https://twitter.com/DrPhil/status/1029557933321777152

En av papperslapparna avslöjade parets första dejt på ett flygplan och att de övernattat på ett mentalsjukhus gräsmatta.

Andra minnen rörde deras två söner Jordan och Jay samt deras resor tillsammans genom åren.

”Lyckliga i alla våra dagar”

Även hustrun Robin skickade en kärlekshyllning till maken på deras bröllopsdag.

På sin Twitter delade hon med sig av bilder i ett kollage från deras många år tillsammans.

Till bilden skriver Robin: ”glad bröllopsdag till min livs kärlek. Lyckliga i alla våra dagar. Jag är en väldigt lycklig kvinna och väldigt välsignad”.

 

LÄS MER: Anklagelserna: Dr Phil var notoriskt otrogen 

https://twitter.com/Robin_McGraw/status/1029353223172308992

Kravet på Dr Phil innan äktenskapet

Robin McGraw har vid en tidigare intervju med tidningen Closer Weekly berättat om hur de hållit kärleken vid liv.

Hon berättar att det dels handlar om att alltid vara ärliga och öppna mot varandra, samtidigt som de delar samma värderingar.

Men ett krav var Robin extra noga med skulle uppfyllas innan de gifte sig.

– Jag berättade att jag inte kunde gifta mig med honom om det innebar att jag var tvungen att bo i ett hem fullt med konflikter. Min mamma eller pappa höjde aldrig rösten mot varandra, och min pappa älskade min mamma djupt, och jag ville vara säker på att det skulle bli samma för mig, säger Robin McGraw och fortsätter:

– Jag sa att jag inte lever i en sagovärld där allt ska vara perfekt, men jag krävde att han ska respektera mig och behandla mig med värdighet.

 

LÄS MER: Hustruns krav för att leva ihop med Dr Phil 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.