Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dr Phils galna miljonhus till salu – insidan förbryllar

Här är Dr Phils hus som är till salu
En prydnadsvägg med automatvapen och bisarra figurer stora som hundar – så ser det ut i tv-profilen Dr Phils hus.Foto: STELLA PICTURES IMP FEATURES
Huset ägs av Phil McGraws familjestiftelse, och ligger nu ute till försäljning för 54 miljoner kronor,Foto: STELLA PICTURES IMP FEATURES
Modern konst och leksaker ramar in den pråliga eldstaden, samtidigt som rummet toppas av med möbler i plexiglas.Foto: STELLA PICTURES IMP FEATURES
hallen möts man av en upplyst bar och en iögonfallande trappa med räcken av slingrande trädgrenar, med en stor ljuskrona. Foto: STELLA PICTURES IMP FEATURES
Foto: STELLA PICTURES IMP FEATURES
Foto: STELLA PICTURES IMP FEATURES
Foto: STELLA PICTURES IMP FEATURES
Dr Phil.Foto: DARLA KHAZEI / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Dr Phil.Foto: LUIS YLLANES / SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN
1 / 10

En prydnadsvägg med automatvapen och bisarra figurer stora som hundar – så ser det ut i tv-profilen Dr Phils hus.

Huset ägs av Phil McGraws familjestiftelse, och ligger nu ute till försäljning för 54 miljoner kronor, skriver Los Angeles Times.

Ett hus i Los Angeles som ägs av tv-psykologen Phil ”Dr. Phil” McGraws familjestiftelse ligger nu ute till försäljning för över 54 miljoner kronor, eller 5,75 miljoner dollar. Huset köptes 2007 i McGraws familjestiftelses namn, och även om psykologen själv aldrig ska ha bott där, så bor hans son Jordan för tillfället i hemmet.

Men när bostaden lades ut till försäljning var det många som höjde på ögonbrynen – hemmet är nämligen minst sagt excentriskt inrett.

Medan utsidan ser ut som ett vanligt lyxhus i kalifornisk stil, så överraskar insidan desto mer.

Upplyst bar i hallen

I hallen möts man av en upplyst bar och en iögonfallande trappa med räcken av slingrande trädgrenar, med en stor ljuskrona. 

Vardagsrummet pryds av en mängd olika mönster, färger och material – en stor mönstrad matta matchas med fåtöljer med leopardmönster, en blå sammetssoffa och röda, tunga gardiner. Modern konst och leksaker ramar in den pråliga eldstaden, samtidigt som rummet toppas av med möbler i plexiglas.

En vägg fylld av vapen

I matsalen står mönstrade matsalsstolar på en mönstrad matta, och familjemiddagarna hålls i sällskap av enorma plastfigurer som omringar matsalsbordet. En av de mörka väggarna i rummet täcks också av väl upplysta automatvapen. En representant till familjen säger till Los Angeles Times att prydnadsväggen med vapen egentligen är en ”anti-vapen installation”.

Det Dr Phil-ägda huset har fem sovrum och sex badrum, och från husets största sovrum kommer man ut på en balkong med utsikt över trädgården.

Sjukdomen stoppar inte Ozzy – mörkrets furste

ANDERS DAHLBOM: En rocklegendar med stabila kompisar

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.