Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Dr Mouna” visar upp sitt liv i Marbella

Dr Mouna: ”Jag är ganska sparsam med mitt privatliv”
Foto: Viaplay
”Dr Mouna” bor i Marbella.
Foto: Viaplay
I ”Svenska powerkvinnor” visar hon upp sitt hem.

Vi kan se hennes i svensk tv – men Mouna ”Dr Mouna” Esmaeilzadeh bor egentligen i Marbella. 

I ”Svenska powerkvinnor” visar hon upp delar av sitt liv – som tidigare varit dolda. 

– Jag tycker om att vara personlig men det finns en gräns där för mig där jag gärna vill respektera mina barns integritet och min familjs.

Läkaren, hjärnforskaren och entreprenören Mouna ”Dr Mouna” Esmaeilzadeh har blivit en välkänd profil i TV4:s ”Nyhetsmorgon” – men det många kanske inte vet är detaljer om hennes privatliv. Som att hon faktiskt inte ens bor i Sverige. 

– Det bästa med att bo i Marbella, det är ljuset framför allt. Och det här lugnet, det är ett helt annat tempo, säger hon i ”Svenska powerkvinnor” samtidigt som hon plockar frukt från ett träd. 

Dr Mouna fortsätter: 

– Många vet ju knappt om att jag faktiskt bor i Marbella. Och det är nog för att jag är ganska sparsam med mitt privatliv. Jag tycker om att vara personlig men det finns en gräns där för mig där jag gärna vill respektera mina barns integritet och min familjs. Det är nog lite heligt för mig. 

Mouna ”Dr Mouna” Esmaeilzadeh matar höns, fåglar kvittrar i bakgrunden. 

– Jag är ju en rastlös själ, en entreprenör, så jag älskar ju att ha massa bollar i luften och kan verkligen dras med lite för mycket i det här med jobb. Men det känns ganska skönt att jag kan stanna upp ganska ofta och tänka: ”Vad håller jag på med egentligen?”. 

Hon sätter sig på en gunga mitt i naturen. I bakgrunden visar sig grönskande berg. 

– Det är så mycket som ska hända på en dag. Då tycker jag att det är helt perfekt om man får fem minuter då man bara kan sätta sig ner och få en överblick över dagen och framför allt bara vara här och nu.

I programmet visar även Mouna Esmaeilzadeh upp sitt gigantiska bibliotek med böcker som trängs överallt. På en stapel med böcker står en dator.

– Det här brukar jag använda som en hemmastudio, ja ett litet hemmabygge som ni ser, säger hon i ”Svenska powerkvinnor”. 


Reaktionen på Läckbergs lägenhet: ”Sjukaste”

Keyyo kommer på besök till författaren i "Svenska Powerkvinnor"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.