Foto: /IBL / /IBLFoto: /IBL / /IBL
 Foto: /IBL / /IBL
Foto: CORNELIA NORDSTRÖMFoto: CORNELIA NORDSTRÖM
 Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Döttrarnas glädje– besked om Lill-Babs

Publicerad

Barbro "Lill-Babs" Svensson ligger på sjukhus, där hon observeras för hjärtflimmer. 

Den älskade artisten – som just fyllde 80 år – har börjat återhämta sig och har döttrarna Malin Berghagen och Kristin Kaspersen som stöd. 

"Hjärtat slår nu trygga lugna slag så nu får kroppen återhämta sig sakta steg för steg", skriver Malin Berghagen på Instagram.  

Det var häromveckan som Barbro "Lill-Babs" Svensson togs in på sjukhus. Artisten, som fyllde 80 år i fredags, lades in för att observeras för hjärtflimmer. 

Managern Jan-Olov Enbom på Satellite live berättade då att hennes inplanerade 80-årsfest har flyttats fram. 

Nu ger döttrarna Malin Berghagen och Kristin Kaspersen ett glädjebesked. Lill-Babs har börjat återhämta sig. 

 

https://www.instagram.com/p/BgK8DMIF3LO/?taken-by=mberghagen

"Hjärtat slår nu trygga lugna slag så nu får kroppen återhämta sig sakta steg för steg. Ni har alla stärkt och läkt med er kärlek och uppvakning. Vi har läst hälsningar så ögonen går i kors snart. Nu återhämtar vi och fyller på med ny energi och stärkande mat för fru Svensson. Var rädd om ert tempel. Er själs boning. Älska ert jobb men älska ert hjärta mer", skriver Malin Berghagen på Instagram.


LÄS MER: Lill-Babs hyllning skjuts upp efter sjukdomen

Döttrarnas glädjebesked om Lill-Babs

Även Kristin Kaspersen skriver om sin mammas återhämtning. 

"Mammas hjärta slår lugnare och tryggare nu. Det har varit fantastisk att se mamma ta till sig all er kärlek när hon behövde det som mest. Hon som alltid ger så mycket kärlek till alla andra fick nu ta emot all er kärlek. Och som hon gjort det. För oss döttrar och resten av familjen har er omtanke betytt obeskrivligt mycket så stort tack och varm kram till er även från oss", skriver Kaspersen. 

https://www.instagram.com/p/BgLWkz-FzV4/?taken-by=kaspersen

Hon fortsätter: 

"Och som mamma säger och som är så sant – Va rädda om varandra!"

Kristin Kaspersen skriver att familjen turats om att läsa hyllningarna.

"Ni är helt fantastiska. Under helgen har vi läst omlott från sociala medier, brev, tidningar och sms. All er kärlek stärker enormt och lyfter henne", skriver Kaspersen. 

Berghagen tackar för alla gratulationer.

"Tack älskade ni där ute i världen för alla grattis kramar till vår ljuvliga mamma på hennes 80 års dag", skriver Berghagen. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag