Heather Locklear greps av polis efter bråk i hemmet. Foto: VCSO/ MEGA / VCSO/ MEGA/IBL THE MEGA AGENCYHeather Locklear greps av polis efter bråk i hemmet. Foto: VCSO/ MEGA / VCSO/ MEGA/IBL THE MEGA AGENCY
Heather Locklear greps av polis efter bråk i hemmet. Foto: VCSO/ MEGA / VCSO/ MEGA/IBL THE MEGA AGENCY
Skådespelaren vådas nu på behandlingshem. Foto: J. SHARMA/BRUJA,PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWSSkådespelaren vådas nu på behandlingshem. Foto: J. SHARMA/BRUJA,PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Skådespelaren vådas nu på behandlingshem. Foto: J. SHARMA/BRUJA,PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Dotterns stora oro för stjärnans hälsa

Publicerad

"Melrose place"-skådespelerskan Heather Locklear vårdas på behandlingshem efter ett ingripande i stjärnans hem.

Locklear greps av polis efter ett larmsamtal och anklagas nu för våld mot tre tjänstemän.

Samtidigt avskrivs misstankarna om misshandel av pojkvännen, skriver TMZ. 

Melrose Place-stjärnan Heather Locklear, 56, greps tidigare i vinter misstänkt för misshandel på pojkvännen och våld mot tjänsteman. Enligt uppgifter till People ska skådespelerskan vid ingripandet ha sagt att hennes pojkvän Chris Heisser ska ha ”kvävt henne” och ”försökt att döda henne”.

Efter stjärnans problem med droger under de senaste åren ska hon nu vårdas på behandlingshem, skriver TMZ.

Samtidigt ska misstankarna om misshandel ha lagts ner, skriver nyhetssajten.

Stjärnans dotter, Ava‚ som hon har tillsammans med gitarristen Richi Sambora ska ha rest till Hawaii tillsammans med pappan efter gripandet.

Enligt TMZ är dottern ”Oroad och ledsen” över sin mammas hälsotillstånd.

 

LÄS MER: Stjärnans svåra liv efter skilsmässan 

 

Stjärnan är dock fortfarande misstänkt för att ha attackerat poliserna som kom till hennes hem den 25 februari efter att hennes bror ringt 911 då Locklear ska ha befunnit sig i ett våldsamt bråk med pojkvännen.

När polisen kom till platsen upptäckte de skador på pojkvännen och Heather Locklear greps misstänkt för misshandel samt för våld mot tre tjänstemän.

– Hon slog en kvinnlig polis och kallade henne slagord, sparkade en manlig polis i skrevet och slog till den tredje polisen, har en källa uppgett till Daily Mail. 

Även pojkvännen Heisser ska ha gripits någon timme senare när han körde bil påverkad. 

Heather Locklear spelade Amanda Woodward i ”Melrose Place”Foto: / TV3

LÄS MER: Heather Locklear till sjukhus efter bilkrasch 

 

Heather Locklears problem med droger

Heather Locklear blev världskänd för sina roller i ”Melrose place” och ”Dynastin”. Hon har även medverkat i tv-serien "Spin city" och bland annat gästskådespelat i "Scrubs".

1994 gifte hon sig med Bon Jovi-gitarristen Richie Sambora som hon har en dotter tillsammans med. 2006 lämnade Locklear in en skilsmässoansökan som gick igenom året efter. 

Sedan skilsmässan har Locklear haft problem med droger och åkt in och ut från behandlingshem. Hon har även blivit gripen för bland annat vårdlöshet i trafiken.

– Folk försöker att hjälpa henne. Hon är den raraste, mest generösa och älskvärda syster, vän, dotter och mamma. Vi vill ha henne tillbaka, säger en källa enligt Daily Mail.

I september förra året fördes stjärnan till sjukhus efter en bilolycka då hon ska ha kraschat i ett dike med sin Porsche.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag