Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dotterns starka hyllning till Carrie Fisher – två år efter dödsfallet

Carrie Fisher blev bara 60 år gammal.Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Carrie Fisher i "Star Wars: The last Jedi"Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN
Carrie Fishers dotter Billie Lourd.Foto: MATT BARON/BEIMAGES / MATT BARON/BEIMAGES BEIMAGES
Carrie Fisher och Billie Lourd tillsammans.Foto: © TAMMIE ARROYO / AFF- / IBL BILDBYRÅ/IBL IBL
Carrie Fisher som prinsessan Leia i "Star Wars".Foto: CENTURY FOX/REX/SHUTTERSTOCK / CENTURY FOX/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Det har gått två år sedan "Star Wars"-skådespelaren Carrie Fisher gick bort, efter att ha drabbats av ett hjärtstopp.

Carrie Fishers dotter Billie Lourd hyllar nu sin mamma med ett sårbart inlägg på Instagram – och en sång.

"Som min mamma en gång sa; "ta ditt brustna hjärta och förvandla det till konst" – oavsett vad konst är för dig." skriver Billie Lourd på Instagram.

"Star Wars"-stjärnan Carrie Fisher gick bort den 27 december för två år sedan, bara 60 år gammal. Skådespelaren föll ihop på ett plan med hjärtstillestånd, och avled på sjukhus fyra dagar senare.

Nu hyllar dottern Billie Lourd, 26, sin mamma med ett rörande inlägg på Instagram. I ett klipp spelar hon piano och sjunger mammans favoritlåt, "These days" med Jackson Browne.

"Det har gått två år sedan min mammas död, och jag vet fortfarande inte vad som är "rätt" att göra på en dödsårsdag (jag är säker på att många av er känner samma sak om era älskade). Så jag bestämde mig för att göra något lite sårbart för mig, men något som vi båda älskade att göra tillsammans – sjunga. Det här är pianot som hennes pappa gav till henne, och det här var en av hennes favoritlåtar." skriver Billie Lourd på Instagram.

 

 

Carrie Fishers dotter vill hjälpa andra

Hon hoppas att klippet kan hjälpa någon annan som också sörjer en älskad de förlorat.

"Och som låten säger, vi måste "fortsätta framåt". Jag har kommit fram till att det som får mig att fortsätta framåt är saker som gör mig glad, att arbeta hårt på saker jag är passionerad över och omge mig med människor som jag älskar som får mig att le. Jag hoppas att detta uppmuntrar någon som känner sig lite låg eller vilse att "fortsätta framåt". Som min mamma en gång sa; "ta ditt brustna hjärta och förvandla det till konst" – oavsett vad konst är för dig."

 

https://www.instagram.com/p/Br4RgjPlHiu/

Inlägget har gillats över 239 000 gånger, och fått tusentals kommentarer.