Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Dotterns sexvrede mot Mia och Jesper – efter avslöjandet

Foto: ANDERS AHLGREN
Foto: ANDERS AHLGREN
Foto: ANDERS AHLGREN
Peg Parnevik. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB

Mia och Jesper Parnevik är kära och lyckliga.

Men dottern Peg Parnevik är trött på att hennes föräldrar är så öppna med sitt kärleksförhållande.

– Lugna ner er, hela Sverige behöver inte veta att ni ligger typ varje dag, säger Peg Parnevik i Marcus Birros podcast "Öppet hjärta".

Mia och Jesper Parnevik delar med sig av sin kärlek till varandra med hela svenska folket i TV3-serien "Parneviks".

Men även om paret är öppna med sitt förhållande och inte har något problem med att visa hur kära de är i varandra, så kan dotter Peg Parnevik tröttna på sina föräldrar.

 

LÄS MER: Parneviks gravidbild får fansen att häpna 

 

I Marcus Birros och Michael Strandbergs podcast "Öppet hjärta" berättar Peg Parnevik om hur hennes föräldrar är i tv-serien, och hur hon kan tröttna på hur de ska visa upp sin relation med varandra framför kamerorna.

– Det är ju lite pinsamt, men det är så de är. De är sköna, men de ska alltid mysa på tv. Ta ner det lite, kom igen, säger Peg Parnevik.

Peg Parneviks pik till föräldrarna

Mia och Jesper Parnevik tycker inte bara om att kela med varandra i "Parneviks", de är också öppna med sitt samliv med varandra. Något som inte är en hit med dottern Peg Parnevik, som inte tycker att hela svenska folket behöver veta detaljer om hennes föräldrar sexliv.

– Vi fattar att ni är kära men lugna ner er, hela Sverige behöver inte veta att ni ligger typ varje dag. Det är mest det, säger Peg Parnevik i podcasten.

 

LÄS MER: Jesper Parneviks fina kärlekshyllning till Mia

 

Jesper och Mia Parnevik har varit gifta sedan 1994 och har fyra barn tillsammans.

Peg Parnevik tycker dock det är härligt att föräldrarna är sig själva när de är med i tv, snarare än att låtsas vara något de inte bottnar i.

– Att de är crazy, det är så de är, det är skönt att de visar upp det och inte visar upp någon roll, säger Peg Parnevik i "Öppet hjärta".