Dotterns kritik mot Victoria Beckhams kläder: ”Äcklad”

Victoria Beckham bestämde sig senare under karriären att skyla sig mer.
Foto: RUNE HELLESTAD/UPI/SHUTTERSTOCK / RUNE HELLESTAD/UPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Victoria Beckham må vara ett namn inom mode- och skönhetsindustrin i dag.

Men hennes val av mode på 1990-talet har fått dottern Harper Beckham att reagera.

Korta och tajta toppar, kjolar och klänningar var inget ovanligt när Spice Girls var som störst på 1990-talet och efter millenieskiftet.

Även om Harper Beckham, 10, förmodligen är imponerad över mamma Victoria Beckhams, 48, artistkarriär är hon inget större fan av hennes klädstil när det begav sig.

Om än inte 1990-talet men Victoria Beckham 2007.
Foto: AXEL / STELLA PICTURES AXEL
Victoria Beckham 2002.
Foto: ALASTAIR GRANT / AP
Victoria Beckham i Spice Girls.
Foto: MIKE OWEN / AP PA

Det berättar ”Posh spice” i en intervju med modemagasinet Vogue.

– Hon sa faktiskt till mig nyligen: ”Mamma, jag har sett en del bilder på dig när du var med i Spice Girls och dina kjolar var bara helt oacceptabla. De var för korta”, säger Victoria Beckham till Vogue.

Maken David Beckham, 47, tycks hålla med.

– Sedan bröt David in och sa: ”Absolut, Harper! De var verkligen, verkligen det. Och hon var faktiskt ganska äcklad över hur korta mina kjolar var, säger Victoria Beckham till Vogue

Enligt Victoria Beckham finns det nog – åtminstonte just nu – ingen risk att dottern Harper Beckham efterliknar sin mamma.

– Jag sa: ”Kommer du någonsin ha på dig sådana kjolar?” Hon sa ”absolut inte”. Vi får se, säger Victoria Beckham till Vogue, och avslutar:

– Hon är inte ett av de där barnen som går ut helt fullsminkad och med en crop top.

Valde att skyla sig

Victoria Beckham berättar vidare att hon mer eller mindre var den enda i Spice Girls som hade ett genuint intresse för mode och därför tog hon upp den större delen av den budgeten i bandet.

Mot slutet av bandets karriär menade Victoria Beckham att hon tröttnat på alla ”skandalbilder” och därför medvetet valde att i större utsträckning skyla sig.

Numera riktar sig ”Posh spice” mer in på mode- och skönhetsbranschen och 2011 fick hon pris som årets varumärke vid British fashion awards. 

Här hyllar Victoria Beckham maken David Beckham i direktsändning:

Victoria och David Beckham har varit gifta sedan 1999

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.