Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Dotterns hyllning till Cindy Crawford – 27 år senare

Kaia Gerber kom till sin 18-årsfest i en nära på identisk klädsel som mamman Cindy Crawford bar för 27 år sedan.
Foto: JACKSON LEE / SPLASHNEWS.COM / SPLASH NEWS TT NYHETSBYRÅN
Cindy Crawford på MTV Music Awards 1992.
Kaia Gerber och Cindy Crawford.
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Kaia Gerber jobbar själv som modell.
Foto: KELLY TAUB/WWD/SHUTTERSTOCK / KELLY TAUB/WWD/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Cindy Crawfords dotter Kaia Gerber är sin modellmamma upp i dagen.

På sin 18-årsfest i veckan valde hon att visa likheterna ytterligare genom att återskapa en av sin mammas ikoniska utstyrslar – 27 år senare.

Samtidigt var Cindy Crawford på samma fest för att fira sitt barn, rapporterar ET Online.

Supermodellen Cindy Crawfords dotter Kaia Gerber har vuxit upp. På fredagen firade Gerber, som gått i mammas fotspår och blivit modell, sin 18-årsdag med en stor fest på Edition Hotel i New York, mitt under New York fashion week.

Att Cindy Crawford och dottern är lika varandra har konstaterats länge, men på 18-årsfesten valde Kaia Gerber att ta det till nästa nivå – och verkligen framhäva sin likhet med mamman. På festen, som verkar ha haft någon form av maskeradtema, kom Gerber nämligen stylad som sin mamma. Modellens smink, stora hårsvall och bondage-inspirerade outfit med en korsett täckt i läderband och guldspännen är på pricken likt den styling som mamma Cindy Crawford hade på MTV Video music awards 1992.


Crawford på plats för att fira dottern

Men det råder samtidigt ingen tvekan om att det inte är mammans gamla outfit som Gerber har fått låna. Medan korsetterna är nära nog identiska är det olika spännen på dem. Dessutom matchade Crawford sin outfit med en lång svart kjol, medan Gerber i stället satsade på en kort skinnkjol med nitar, tillsammans med knähöga stövlar.

Den ikoniska modellen var också på plats på hotellet i New York för att fira sin dotters födelsedag, tillsammans med maken Rande Gerber. Crawford kom klädd i en catsuit helt i guld, och en guldperuk, medan maken satsade på en mer tillbakalutad klädsel med countryskjorta, jeans och gubbkeps.

Cindy Crawford publicerade också ett bildspel från festen på sin Instagram, där hon och dottern poserar tillsammans.


https://www.instagram.com/p/B2HlxZOl4Zr/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.