Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Dottern kan bli som Anna Nicole Smith"

Anna Nicole med dottern
Anna Nicole Smith imfamösa H&M-reklam skapade ramaskri i Sverige. Här tittar en man till den. Foto: Martina Huber
Dottern modellar

Anna Nicole Smith dog deprimerad och neddrogad.

Nu kämpar expojkvännen Larry Birkhead för att rädda dottern undan samma öde.

- Larry vill inte att Dannielynn slutar som sin mamma, säger en källa.

FAKTA

Det här var ANNA NICOLE SMITH

Född: Som Vicky Lynn Hogan den 28 november 1967 i Houston, Texas. Hittades död i Florida den 8 februari 2007. Yrke: Modell och skådis. Karriär: Började som strippa innan hon blev upptäckt av Hugh Hefner. Framgångsrik modell, bland annat för H&M och skådis i filmer som "Strebern" (1994) och "Nakna pistolen 33 1/3" (1994). Familj: Dottern Dannielynn tillsammans med Larry Birkhead. Sonen Daniel gick bort i en överdos 2007.

Innan året är slut kan 7-åriga Dannielynne Birkhead vara värd 352 miljoner kronor.

Men för pappa Larry är den möjligheten mer än börda än en välsignelse.

Dannielynns mamma hette nämligen Anna Nicole Smith och var hela 90-talets stora popikon. Hon slog igenom i Playboy, modellade för H&M, skapade hysteri med sina ''utvik" på H&M-affischerna, och spelade in flera filmer. Berömmelse och rikedom var det som fick henne på fall.

- Anna Nicole blev förförd av showbiz-livs­stilen. Larry vill inte att Dannielynn slutar som sin mamma. Någon som jagar kändisskap och omringas av giriga människor, sa en källa nyligen till National Enquirer.

Till hemstaden

Larry levde tillsammans med Anna Nicole under hennes sista år i livet och uppges nu kämpa hårt för att dotterns liv ska bli så normalt som möjligt. För att komma undan rampljuset har han flyttat tillbaka till sin hemstad i Louisville, Kentucky.

- Han har flyttat in hos sin syster Judy och mamma Nancy för att Dannielynn ska ha starka moders­figurer i sin närhet, säger källan.

7-åringen går i en vanlig skola, är med i scouterna och går i kyrkan varje söndag.

Larry har tidigare fått kritik för att han lät dottern ställa upp i en reklamkampanj för jeansmärket Guess, precis som sin berömda mamma. Men det råder inga tvivel om att han i övrigt varit väldigt försiktig med att exponera sin dotter.

Lång rättegång

Det enda orosmolnet är som sagt den evighetslånga rättegång som pågått kring oljemogulen J Howard Marshalls dödsbo. Anna Nicole hann vara gift med Marshall i 14 månader innan han dog 90 år gammal.

Modellen ärvde allt vilket fick hans övriga familj att se rött.

Ett beslut förväntas vara klart innan året är slut.

Anna Nicole Smith vållade trafikkaos som H&M-modell ...

Annons:
Expressen Refunder Julklappar

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!