Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dottern ilska – efter mörka ryktena om Ozzy Osbourne

Vem är Ozzy Osbourne?
Ozzy Osbourne kämpar med sin hälsa. Foto: AWAIS, PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Ozzy Osbourne, här med hustrun Sharon Osbourne. Foto: JAMES SHAW / AVALON.RED B5327
Kelly Osbourne går nu till attack mot de rykten hon menar är falska. Foto: LUMEIMAGES, PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Kelly Osbournes inlägg på Instagram.Foto: Instagram

Flera medier har rapporterat om att hårdrockslegendaren Ozzy Osbourne, 71, är vid så pass dålig hälsa att han ”ligger på sin dödsbädd”.

Nu slår dottern Kelly Osbourne tillbaka i ett rasande inlägg på Instagram.

”Det här är totalt skitsnack”, skriver hon.

Det är ingen hemlighet att Ozzy Osbourne går igenom en svår tid.

Den tidigare Black Sabbath-stjärnan har på senare år framför allt kämpat med svår smärta efter att tvingats att operera in metallstavar i ryggen.

Enligt sajten Radar Online har problemen sitt ursprung i en allvarlig fallolycka redan 2003 där Osbourne skadade ryggraden. Sedan dess har han bland annat drabbats av infektioner som har förvärrat det hela.

Under våren 2019 tvingades artisten bakom klassiska låtar som ”Iron man”, ”War pigs” och ”Paranoid” också ställa in hela sin världsturné.

”Vrider sig i smärta 24 timmar om dygnet”

Radar Online uppger att vänner nu oroar sig för att Ozzy Osbourne mer eller mindre ligger för döden.

– Ozzy ligger bara i sängen och vrider sig i smärta 24 timmar om dygnet, säger en person i familjens närhet till sajten.

Men efter skriverierna reagerar dottern Kelly Osbourne, 35. I en story på sin Instagram går hon till attack mot de medier som hon anser har spridit överdrivna rykten om pappans tillstånd.

Kelly Osbourne: ”Totalt skitsnack”

”I dag hade jag en underbart start på 2020. Jag gick ut och åt lunch med min familj. Sedan ägnade jag resten av dagen åt att hänga och skratta tillsammans med min pappa. Sen kommer jag hem och läser förfärliga artiklar om min pappa ska ligga på ”sin dödsbädd”.

Kelly Osbourne fortsätter:

”Det är ingen hemlighet att min pappa går igenom ett tufft år med sin hälsa, men det här är totalt skitsnack”.

Ozzy Osbourne har under stora delar av sitt liv också kämpat med drog- och alkoholmissbruk. Även dottern Kelly Osbourne har haft problem med alkohol, men uppges nu ha varit nykter i över två år.

Vem är Ozzy Osbourne?

Vem är Ozzy Osbourne?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.