Dominikas sluga drag – med exet och Agneta

Dominika Peczynski.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Agneta Sjödins nya kärlek heter Claes Bahri.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Dominika Peczynski och Agneta Sjödin på tjejfest hos Bathina Philipson för några månader sedan.
Foto: Instagram
Förra året bröt Agneta upp från Martin Lamprecht (Kristin Kaspersens ex). Nu är hon nykär i Claes Bahri (Dominika Peczynskis ex).
Foto: Instagram

Agneta Sjödin bekräftar att hon är tillsammans med Claes Bahri – som tidigare var ihop med Dominika Peczynski.

Vänner som blir tillsammans med ens ex kan vara känsligt, men det hanterar Peczynski skickligt.

Entreprenören Dominika Peczynski, 49, och programledaren Agneta Sjödins, 52, bekantskap sträcker sig långt tillbaka i tiden. Båda fick sina offentliga genombrott i början av 90-talet, då Peczynski var medlem i Army of Lovers, och Sjödin frontade TV4:s största underhållningsprogram.

För ett år sedan blev Agneta Sjödin singel efter att ha brutit upp från relationen med Martin Lamprecht, 56. Men i december avslöjade Agneta Sjödin att ”mycket händer i hennes privata värld”.

– Jag känner mig glad. Det är saker man inte vill prata om för tidigt, utan vill vara i själv, sa hon.

Agneta kom på festpremiär – med nya kärleken

Nu är det inte längre någon hemlighet vem det är som gör programledaren lycklig. När Östermalms saluhall nyinvigdes kom Agneta Sjödin tillsammans med finansmannen Claes Bahri, 58. Paret lät sig fotograferas tillsammans på röda mattan och han höll en öm arm kring flickvännens midja.

”Jag kan bekräfta, men har inget att säga utöver det”, skriver hon i ett sms.

Claes Bahri har tidigare varit tillsammans med Dominika Peczynski, och de har dottern Hannah Bahri, 19, tillsammans. Peczynski är numera gift med tidigare finansministern Anders Borg, 52.

Claes Bahri och Dominika Peczynski för 20 år sedan.
Foto: Cecilia Liljeton/TT / CECILIA LILJETON

Så hände det sig att Agneta och hennes nya kärlek hamnade på samma invigningsfest som Dominika och maken. En och annan gäst kastade ett öga på paren när deras vägar korsades – det vore kanske inte så underligt om stämningen varit lätt ansträngd. 

Men Dominika Peczynski hanterade situationen på ett avväpnande sätt och atmosfären var riktigt uppsluppen. 

Så är relationen mellan Dominika och Agneta

Faktum är att vänskapen mellan Dominika Peczynski och Agneta Sjödin tycks ha intensifierats den senaste tiden.

I november ställde makarna Peczynski och Borg till med stor fest hemma i sin Östermalms våning för att fira releasen av hans bok ”Finansministern”. I hallen fångades ingen mindre än Agneta Sjödin på bild. 

Dagarna innan syntes Agneta Sjödin och Dominika Peczynski intill varandra på en bild som societetskvinnan Bathina Philipson lagt upp på Instagram från en privat tjejmiddag.

Varje år återkommer Agneta Sjödin i TV4-rutan med sin årsresumé ”Agnetas nyårskarameller”. Det här året hade hon Dominika Peczynski som gäst i sändningen, något hon efteråt tackade för på Instagram.

”Alltid lika vacker och härlig! Tack för i går!”, skrev Agneta till Dominika.

När Peczynski förra veckan reste till Tel Aviv med Army of Lovers-kollegerna, fanns en speciell hälsning från Agneta Sjödin:

”Ha en härlig och kreativ resa”.

Expressen har sökt Dominika Peczynski.

https://www.instagram.com/p/B3jgllzJOQP/https://www.instagram.com/p/B6t0CozH29V/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.