Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Dominikas skräckupplevelse på bröllopet – räddades av svärfar

Dominika Peczynski och Anders Borg lyckliga på sin bröllopsdag – men det var nära att gå helt fel.
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: KARINA LJUNGDAHL / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Dominika Peczynski och Anders Borgs bröllop kunde slutat riktigt illa.

Om inte svärfar Bo Borg kommit till undsättning.

”Slöjan kom åt en av marschallerna och fattade eld” skriver entreprenören i sociala medier.

I början på november fick Dominika Peczynski, 48, och Anders Borg, 50, äntligen varandra under en judisk vigselceremoni i Stockholm.

Det kändistäta bröllopet bjöd på dramatik. På Instagram avslöjar Dominika Peczynski att hennes brudklädsel fattade eld på väg från ceremonin.

”Så tjusig och magisk bild från efter vigseln. Helt nygifta och på väg till bröllopsfesten. Tack vem det nu är som tagit denna vackra bild!” skriver Dominika Peczynski i sociala medier och fortsätter:

”Slöjan kom åt en av marschallerna och fattade eld men det avstyrdes blixtsnabbt och galant av min nyblivne svärfar Bo Borg.”

https://www.instagram.com/p/Bri-rSlnsXa/

Dominika Peczynski vill hålla bröllop igen

Efter vigseln och den storslagna festen reste kärleksparet i väg på en romantisk bröllopsresa till Tel Aviv. 

– Vi hade ett väldigt fint bröllop med många goda vänner och vi har haft en väldigt fin bröllopsresa i Tel Aviv. Vi har tagit det lugnt, ätit god mat, haft fantastiska samtal och middagar. Det är väldigt fantastiskt, berättade Anders Borg för Expressen TV efter hemkomsten.Dominika Peczynski är glad efter bröllopet, men vill gärna ställa till en liknande fest igen.

– Allt känns bra. So far so good, ingen skilsmässa. Men jag har lite post wedding blues, det känns lite tomt efter en sådan anspänning. Jag skulle gärna göra om det snart, men man kanske måste vänta mer än en månad innan man förnyar sina löften och ställer till med ett nytt jättekalas, säger hon till Aftonbladet.

I början på 2015 bekräftade Anders Borg att han hade en relation med Dominika Peczynski. Därefter förlovade sig paret 2017.

Expressen har sökt Dominika Peczynski.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.