Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dominikas kärlekslycka – första tiden efter bröllopet

Dominika Peczynski och Anders Borg gifte sig i början av november.Foto: OLLE SPORRONG
”Vi hade ett väldigt fint bröllop med många goda vänner och vi har haft en väldigt fin bröllopsresa i Tel Aviv”, berättade Anders Borg tidigar för Expressen. Foto: LISA MATTISSON EXP / LISA MATTISSON EXP

I början av november gifte sig Dominika Peczynski och Anders Borg i Stockholm.

En och en halv månad senare berättar Peczynski i en intervju med Aftonbladet om känslorna tiden efter bröllopet.

– Vi var jättekära före bröllopet och vi är fortfarande kära. Vi är faktiskt djupt förälskade och det är inte alla som är det efter fyra år, men vi är det, säger Peczynski till tidningen. 

Den kändistäta judiska vigselceremonin, där bland annat Fredrik Reinfeldt, Annie Lööf, Alexander Bard och Carolina Gynning närvarade ägde rum i början av november i år. 

Efter vigseln och den storslagna festen reste kärleksparet i väg på romantisk bröllopsresa i Tel Aviv. 

– Vi hade ett väldigt fint bröllop med många goda vänner och vi har haft en väldigt fin bröllopsresa i Tel Aviv. Vi har tagit det lugnt, ätit god mat, haft fantastiska samtal och middagar. Det är väldigt fantastiskt, berättade Anders Borg för Expressen TV efter hemkomsten.

 

 

Anders Borg och Dominika Peczynski. Foto: KARINA LJUNGDAHL/IBL BILDBYRÅ

Dominika Peczynski: ”Skulle gärna göra om det”

I en ny intervju med Aftonbladet berättar Dominika Peczynski nu om kärleken - och tiden efter bröllopet.

– Allt känns bra. So far so good, ingen skilsmässa. Men jag har lite post wedding blues, det känns lite tomt efter en sådan anspänning. Jag skulle gärna göra om det snart, men man kanske måste vänta mer än en månad innan man förnyar sina löften och ställer till med ett nytt jättekalas, säger hon till tidningen.

Dominika Peczynski berättar också om hur hon med åldern har insett man, för att vårda relationen måste låta bli störa sig på småsaker med varandra:

– Man får acceptera att man är individer, man får respektera varandra yrkesliv och likheter och olikheter. Man får bestämma sig för att inte störa sig på att den ena vill gå åt höger när den andra vill gå åt vänster. Man får helt enkelt inte störa sig på bagateller. 

Det var i början av 2015 som Anders Borg bekräftade relationen med Dominika Peczynski. Paret förlovade sig 2017, innan de nu nyligen gifte sig. 

Expressen har sökt Dominika Peczynski.