Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Dominikas intima bild med Borg – ett år senare

I november 2018 gifte sig Dominika Peczynski, 49, och Anders Borg, 51.
Foto: CECILIA LILJETON / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Nu, ett år senare hyllar tv-profilen och entreprenören sin make i ett nytt inlägg på Instagram.
Foto: /IBL / /IBL

I november 2018 gifte sig Dominika Peczynski, 49, och Anders Borg, 51.

Nu, ett år senare hyllar tv-profilen och entreprenören sin make i ett nytt inlägg på Instagram.

”Fortfarande lika kära”, skriver hon.

Under en judisk vigselceremoni i Stockholm sade tidigare finansministern Anders Borg och Dominika Peczynski ja till varandra för lite mer än ett år sedan.

Man gjorde det inför 170 gäster, där bland andra Annie Lööf, Ulf Kristersson och Fredrik Reinfeldt återfanns på gästlistan.

Sedan dess tycks kärleken ha spirat, och nu för tiden bor makarna tillsammans i en exklusiv sjurumslägenhet på Östermalm i Stockholm.

– För mig är det jättestort. Jag har varit vagabond hela mitt liv och aldrig ens varit sambo på papperet med någon, även om jag har bott ihop med barnens pappor har de samtidigt haft sina egna lägenheter. Det är stora steg för mig, bra steg, sa Dominika Peczynski en intervju med Expressen Söndag i mitten av november. 

– Vi har en väldigt bra och fin kärleksrelation. Hon betyder väldigt mycket för mig. Vi har familj och jobbar mycket ihop. Vi pratar mycket och stöttar varandra när det är intensiva perioder, berättade Anders Borg nyligen i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

Dominikas hyllning på Instagram

I veckan kom nästa kärlekshyllning då Dominika Peczynski lade upp en bröllopsbild på henne och Anders Borg.

”Nu har det gått lite mer än ett år och vi fortfarande lika kära ❤❤❤❤❤”, skriver hon i bildtexten. 

Både Anders Borg och Dominika Pezcynski har barn sedan tidigare relationer och har därför fått en var sin skara av bonusbarn. I ”Nyhetsmorgon”, där även Pecznyski var gäst tillsammans med maken, berättade hon också om sin önskan om att skaffa ett gemensamt barn.

– Jag vill det, men en viss person ville inte det. Man kan tycka att fem räcker, men jag hade absolut kunnat tänka mig det. Men det var inga långa förhandlingar, förklarade hon i programmet.

https://www.instagram.com/p/B56HM0LHbQS/

Hör Anders Bors kärleksförklaring till Dominika:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.