Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dominika avslöjar: Första mötet med Anders Borg

Dominika Peczynski: Det är det bästa med Anders Borg
Dominika Peczynski och Anders Borg var båda i var sin skilsmässoprocess när de träffades.
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / MEDIABILD /IBL IBL BILDBYRÅ
Paret gifte sig i november 2018.
Foto: OLLE SPORRONG
Anders Borg och Dominika Peczynski.
Foto: OLLE SPORRONG

Dominika Peczynski och Anders Borg träffades för första gången på en mottagning för den finska regeringen – och sen gick kärlekssagan snabbt.

I en intervju i M magasin berättar det gifta paret om hur de håller kärleken vi liv, får bonusfamiljen att fungera och hur de egentligen föll för varandra.

– Vi träffades innan vi var skilda, men vi var båda inne i en skilsmässoprocess, säger Dominika Peczynski i tidningen.

När nyheten kom om deras romans var tidigare finansministern Anders Borg och Army of lovers-artisten Dominika Peczynski landets mest otippade par – men fem år senare har de bevisat tvivlarna fel. I november 2018 gifte de sig, och i dag bor de i en stor våning i centrala Stockholm där alla deras respektive barn har varsitt rum.

Men första gången de sågs låg båda profilerna i var sin skilsmässa.

– Vi träffades innan vi var skilda, men vi var båda inne i en skilsmässoprocess. Så det var ingen som slog sönder något. Sedan gick allt väldigt fort. Jag såg Anders, det var en mottagning med finska regeringen och jag tyckte han var så söt när han lade huvudet på sned, och tänkte, vilken snygg karl! Men trodde han var tråkig. Sedan började vi en intensiv mejlväxling och då ändrade jag definitivt uppfattning, säger Dominika Peczynski i M magasin.


Ny familjekonstellation 

Början av relationen var inte helt lätt, eftersom de båda har barn från tidigare förhållanden, och försökte få ihop en ny familjekonstellation.

– I början var det viktigt att vi skulle få ihop våra familjer och det är inte helt lätt med tonåringar. Bonusfamiljens problem känner alla till och vi skilde väl oss inte så mycket från mängden. Men det viktiga var att attityderna förändrades. Och Anders har fått en 8-åring som vill sitta i hans knä och lyssna på sagor, säger Dominika Peczynski i M magasin.

Anders Borg och Dominik Peczynski är måna om att hålla sin kärlek levande - och har hittat ett sätt för att göra det.

– Vi är bra på att vara uppvaktande och romantiska. Vi är bra på att hela tiden väcka liv i vår kärlek. Men framför allt är vi intresserade av varandra och duktiga på att prata om allt vi tänker och upplever. Vi har ett samtal som pågår, och det är alltid lika spännande, säger Anders Borg i M magasin.

Expressen har sökt Dominika Peczynski.

Anders Borg om relationen: ”Hon blev illa behandlad i media”

Anders Borg om relationen: ”Hon blev illa behandlad i media”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.