Han är utsedd till världens sexigaste man

Michael B. Jordan spelade mot Chadwick Boseman.
Michael B. Jordan har bland annat spelat skurk i ”Black Panther.
Foto: FRANCK ROBICHON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Michael B. Jordan utsedd till sexigaste mannen.
Foto: MATT LICARI / AP TT NYHETSBYRÅN

Skådespelaren Michael B. Jordan, 33, är världens sexigaste man.

I alla fall enligt tidningen Peoples årliga utmärkelse.

– Det är en häftig känsla. Det är en bra klubb att vara medlem i, säger han till tidningen.

Amerikanska magasinet People utser varje år världens nu levande sexigaste man. Sedan 1985 har tidningen utsett kända män till årets sexigaste, och genom året har Mel Gibson, Johnny Depp, Ryan Reynolds och Chris Hemsworth fått titeln.

Förra året var det John Legend som fick utmärkelsen, men i år är det Michael B. Jordans tur.

Skådespelaren har bland annats synts som boxaren Adonis Johnson Creed i ”Creed” från 2015 och som skurken Erik Killmonger i ”Black Panther” från 2018.

– Det är en häftig känsla. Du vet, alla har hela tiden skämtat att det här är den enda saken jag inte kommer få. Men det är en bra klubb att vara medlem i, säger han till People.

Michael B. Jordan – utsedd till världens sexigaste

Michael B. Jordan är för tillfället singel och när han inte jobbar gillar han att köra bil, laga mat och spela tv-spel. Han säger att han har sina framgångar att tacka för sin familj som alltid stöttat honom.

Och det lär vara kvinnorna i släkten som mest uppskattar den nya utmärkelsen.

– De är definitivt stolta över det här. När min mormor levde samlade hon på så sånt här och min mamma och mostrar läser så klart om det. Det här kommer de definitivt ha en speciell plats för, säger han till People.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.