Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Dolph Lundgrens kärleksavslöjande: ”Inget intresse av ett förhållande”

Dolph Lundgren: "Hon visste inte vem jag var"
Dolph Lundgren gästade Carina Bergfeldts pratshow.
Foto: Pernilla Thelaus /Monkberry / SVT.
Emma Krokdal och Dolph Lundgren.
Foto: Instagram

Svenska Dolph Lundgren och norska Emma Krokdal träffades på gymmet i Kalifornien och det sa klick direkt.

När den svenske actionstjärnan gästar Carina Bergfeldts pratshow delar han med sig av historien om hur det egentligen gick till.

– Det är märkligt, vi träffades och jag hade inget intresse av ett nytt förhållande, men vi är väldigt lika, säger han.

Dolph Lundgren, 64, och Emma Krokdal, 25, träffades för mindre än två år sedan. Sedan dess har de hunnit med att bli sambo, förlova sig, planera ett bröllop och ställa in ett.

I Carina Bergfeldts pratshow på fredagen berättar den svenske skådisen om hur det egentligen gick till när de träffades.

– Hon visste inte vem jag var när jag träffade henne. Sedan var vi uppe i Stallones (Sylvester Stallones reds.anm) hus, och där satt Al Pacino och hon visste inte vem han var heller, så då mådde jag lite bättre, säger Dolph Lundgren.

När programledaren Carina Bergfeldt frågar om den stora åldersskillnaden på 38 år märks av svarar han:

– Hon är ju personlig tränare, så det märks i gymmet. Det är märkligt, vi träffades och jag hade inget intresse av ett nytt förhållande, men vi är väldigt lika. Hon kommer från en liten norsk håla utanför Trondheim, och jag växte upp i Nyland i Ångermanland. Vi har en del gemensamt, vi gillar idrott, säger Dolph Lundgren.

Söker nytt boende – efter sålda lyxhuset

Paret är sedan en tid tillbaka bostadslösa efter att ha sålt Dolph Lundgrens 467 kvadratmeter stora lyxhus i Los Angeles. När Expressen talade med Emma Krokdal före jul berättade hon om planerna – och att paret inte vill lämna området kring Sunset strip i centrala Los Angeles.

”Vi letar efter en fin lägenhet i samma område som är lättare att stänga till när vi reser i långa perioder”, skrev hon till Expressen.

Hon fortsatte med att förklara att den stora jakten på det perfekta boendet vid tiden ännu inte inletts.

”Vi har lite smått börjar titta efter något nytt tills när vi reser hem igen efter nyår”.

Berättar om misshandeln

I programmet berättar Dolph Lundgren även om sin tuffa uppväxt och att hans pappa misshandlade honom, något han tidigare berättat om.

För Carina Bergfeldt berättar han även att det gjorde att han utvecklade ptsd, posttraumatisk stressyndrom.

– Jag märker ju av det lite då och då. Man blir väldigt känslig. Man kan överreagera. Jag har gått igenom perioder där jag dricker för mycket. Man försöker döva smärtan. Eller så blir du inblandad i kontaktsport, som karate. Du kan ha affärer utanför äktenskapet för att du försöker komma bort från den här smärtan som egentligen sitter inne i bröstet, säger Dolph Lundgren i Carina Bergfeldts pratshow.

Skådespelaren berättar att han i vuxen ålder började jobba mer med sig själv genom att bland annat gå i terapi. Efter det pratade han med sin familj om sina svåra år, något som var tufft men som i slutändan blev bra, berättar Dolph Lundgren.

Carina Bergfeldt frågar hur det känns att bli förlåten.   

– Jag har förlåtit mig själv framför allt. Jag gör det varje dag. Jag fick det itutat när jag var liten att det var något fel på mig. Det var därför jag blev slagen. Men det var ju inte så.

”Carina Bergfeldt” sänds fredagar klockan 21.00 i SVT1.

Här berättar Ida Lundgren om Dolph Lundgrens nya kärlek

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.