Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dolph Lundgrens dotter gör succé utomlands

Ida Lundgren.
Foto: YELLOW MAMBA/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Dolph Lundgren.
Foto: BROADIMAGE/REX / BROADIMAGE/REX REX FEATURES

Actionlegendaren Dolph Lundgren har lagt upp en Instagrambild på sin dotter Ida.

I en känslomässig text beskriver han sin stolthet över sitt 22-åriga barn.

”Hon har blivit en väldigt speciell ung kvinna”, skriver han.

Svenske actionskådespelaren Dolph Lundgren, 60, har två barn, Ida, 22, och Greta, 16, tillsammans med ex-frun Anette Qviberg, 53. 

Ida Lundgren satsar i dag på en egen karriär - som modell.

På sin Instagramsida har Dolph Lundgren publicerat en häpnadsväckande vacker bild av dottern. I skrivande stund har den nästan 28 000 likes.

I en känslomässig text beskriver skådespelaren sin stolthet över dottern:

”Min underbara dotter Ida. Har vuxit upp och blivit en väldigt speciell ung kvinna. Det tycks nästan ha gått för fort”, skriver han.

Dolph Lundgren har tidigare berättat att dottern har skrivit kontrakt med agenturerna Wilhelmina i USA och Mikas i Sverige.

https://www.instagram.com/p/BjlGK-1AfVH/?taken-by=dolphlundgren

LÄS MER: Dolph Lundgrens fräcka kroppsskryt 


Dolph Lundgren om återföreningen med fästmön

Dolph Lundgren fick sitt stora genombrott som skådis 1985 med filmen ”Rocky IV”, där han spelade den sovjetiske boxaren Ivan Drago.

Actionlegendaren har också en civilingenjörsexamen i kemiteknik från KTH i Stockholm. Den svenske actionstjärnan som nu bor i USA har också jobbat som livvakt. Under en period var han pojkvän till sångerskan Grace Jones.

2016 bröt Dolph Lundgren upp från fästmön Jenny Sandersson, 37. Ett halvår hann de vara ifrån varandra innan de återförenades för ett år sedan.

– Hon hade mognat och har ett eget liv i Göteborg nu. Jag har också kanske förändrats lite, så vi får se hur det går, sa Dolph och fortsatte:

– Vi bor inte ihop, men vi har ett förhållande. Vi träffas när vi kan.


LÄS MER: Dolph Lundgren: ”Jag har gått i psykoterapi i fem år” 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.