Dolph Lundgrens besked med 38 år yngre fästmön Emma Krokdal

Dotterns ord om Dolph Lundgrens flickvän.
Emma Krokdal, Dolph Lundgren, Greta Lundgren och Ida Lundgren gick alla på premiär i solens färg.
Foto: JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK / JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Dolph Lundgren berättade om kärleken på röda mattan.
Foto: JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK / JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Dolph Lundgren lyste som solen tillsammans med döttrarna och 38 år yngre flickvännen Emma Krokdal på en premiär i Los Angeles. 

I samma veva gav den svenska Hollywoostjärnan ett nytt besked om bröllopet som tidigare lagts på is. 

– Vi kan inte göra det på vintern om du inte vill hamna mitt i en snöstorm, säger han till People.  

Det är inte bara minionerna i filmen ”Minions: The Rise of Gru” som bär solens färger. När svenska Hollywoodstjärna Dolph Lundgren, 64, äntrade premiären av filmen i Los Angeles var även han, döttrarna Ida Lundgren, 26, Greta Lundgren, 20, och fästmön Emma Krokdal, 26, alla klädda i gult från topp till tå. 

Dessutom var det första gången som kärleken följde med på en premiär eftersom att de tidigare stoppats av pandemin.

– Hon älskar det här. Jag tog med dem ut under förra veckan och gav dem de här kläderna.  Jag mötte henne för tre år sedan och hon har inte varit på en premiär ännu på grund av covid så nu njuter vi verkligen av det här, säger Dolph Lundgren till People. 

Emma Krokdal har tidigare berättat att det planerade bröllopet också har lagts på is på grund av just pandemin men nu berättar Dolph Lundgren att planeringen återigen har dragit i gång. Däremot får de vänta tills nästa år. 

– Det händer förhoppningsvis nästa år, vi kommer att åka till Skandinavien, och vi kan inte göra det på vintern om du inte vill hamna mitt i en snöstorm. Så kanske kommer vi att göra det nästa vår eller något i Sverige eller Norge, säger han till People. 

Paret har tidigare fått ta emot en hel del reaktioner på grund av åldersskillnaden på 38 år – själva bryr de sig inte om det. 

– Vi vet att folk kommer att reagera, men så länge familjen och människor nära oss tycker att det är okej, det är allt som betyder något för oss, har Krokdal bland annat berättat för norska VG.

Ida Lundgrens reaktion på pappans nya tjej 

Dottern Ida Lundgren berättade nyligen att även hon var skeptisk till sin pappas nya flickvän i början. 

– I början tyckte jag och min syster så klart att det var lite konstigt för vi fick reda på hur ung hon var, och jag hade inte träffat henne så jag tänkte: ”Det är bara en fas”.

Men Dolph Lundgren pratade med sin dotter om relationen och då förstod Ida Lundgren att den var på riktigt. 

– Jag har inget emot henne, så länge pappa är glad. Hon är en trevlig tjej, och det har inte varit några problem hittills, har Ida Lundgren tidigare berättat. 

Lundgren om första mötet med Krokdal: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.