Dolph Lundgren visar upp superkroppen – inför alla

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: MA / STELLA PICTURES

Svenska Hollywoodstjärnan Dolph Lundgren har hunnit fylla 60 år – men håller sig fortfarande i toppform.

Nu visar han stolt upp superkroppen på sin Instagram.

"Stort tack till min hårt arbetande tränare Chris 'Vikingen' Skogberg" skriver Dolph Lundgren till bilden.

Hollywood-svensken Dolph Lundgren fyllde 60 år förra året, men har trots det lyckats hålla sig i fortsatt superform.

Lundgren återvänder till succérollen som Ivan Drago – känd från "Rocky IV" – i kommande filmen "Creed II". Inför återkomsten som Drago visar Hollywoodstjärnan upp sin superkropp.

I ett inlägg på sin Instagram har Dolph Lundgren lagt upp en bild på ett tidningsomslag för tidskriften Muscle & Fitness, där han poserar i träningslinne och handskar.

"Dolph Lundgren är fortfarande deffad vid 60! 'Creed II'-stjärnans ålderstrotsande träningsrutin" står det om svensken på omslaget.Dolph Lundgren passar på att tacka sina kolleger för jobbet med både hans kropp och fotograferingen till tidningen.

"Stort tack till min hårt arbetande tränare Chris 'Vikingen' Skogberg, fotografen min gamla vän Per Bernal, och min alltid lika tålmodiga och älskvärda Jenny Sandersson. Omgiven av skandinaver!" skriver Dolph Lundgren till bilden på Instagram.

Dolph Lundgren har över en miljon följare på Instagram

På mindre än ett dygn har "Rocky"-skådespelarens bild gillats närmare 28 000 gånger på Instagram, och Lundgren hyllas för sin kropp av sina många följare. Skådespelaren har 1,3 miljoner följare på Instagram.

"Dolph fixar det vid 60, bra jobbat mannen, du är bäst" skriver en person.

"Du har varit min hjälte sedan "Masters of the Universe", "Rocky" och "Universal soldier". Hoppas jag är så vältränad när jag når din ålder. Tack så mycket för ditt arbete och din inspiration" hyllar ett fan.


https://www.instagram.com/p/Boy9cAqAtBR/?taken-by=dolphlundgren

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.