Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dolph Lundgren och Jenny, 36, gör slut

Foto: Mandatory Byline: Juan Rico/Fame / STELLA PICTURES
Foto: Thomas Engstrom

Filmstjärnan Dolph Lundgren separerar från sambon Jenny Sandersson.

Kärleken höll i fem år.

– Det är väldigt tungt för oss båda, säger Jenny Sandersson.

Dolph Lundgren, 58, och designern och kampsportaren Jenny Sandersson, 36, har gjort slut, vilket tidningen Hänt var först med att rapportera om.

– Det finns inte så mycket mer att säga. Jag måste jobba på mitt klädesmärke och med min konst i Sverige där jag känner fler och har projekt på gång. Jag vill också vara nära min familj. Både jag och Dolph är i "work mode" nu men vi får se hur det blir med oss i framtiden, säger Jenny Sandersson och fortsätter:

– Vi har ju ett otroligt starkt band, så det är väldigt tungt för oss båda men vi stöttar varandra för att komma igenom den första jobbiga perioden, säger hon.

Jenny Sandersson har redan flyttat tillbaka från Los Angeles till sin hemstad Göteborg.

– Jag har flyttat hit tillfälligt, men från Los Angeles till Göteborg är lite drastiskt och jag har redan kollat på lägenheter i Stockholm och drömmer om New York och att få leva i konst och modevärlden där, säger hon och fortsätter:

– Vi får se. Just nu blir det vinter i Göteborg och designa kläder och få ut min konst på restauranger och hotell.


LÄS MER: Dolph Lundgren: ”En stor uppoffring från hennes sida”


”Man blir inte yngre”

Jenny Sandersson har även varit aktiv på Instagram sedan uppbrottet från Dolph. Där berättar hon att hon ska flytta från Los Angeles och starta ett nytt kapitel i sitt liv. Hon publicerade för två veckor sedan en bild tillsammans med Dolph som hon kallade för ”sista kvällen”.
LÄS MER: Jenny Sandersson om livet med Dolph


Lundgren och Sandersson blev ett par 2011. Paret fotograferades bland annat när de tränade kampsport ihop i Beverly Hills. I samband med att uppgifterna om paret nådde världspressen kom också beskedet om Lundgren och dåvarande hustrun Anette Qviberg skulle skiljas.

Dolph Lundgren besökte under helgen filmfestivalen i Sitges, utanför Barcelona, för att göra reklam för sin nya film skräckthrillern ”Don't kill it”.

Expressen söker Dolph Lundgren för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.