Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Dolly Partons avklädda önskan – på 75-årsdagen

Dolly Parton avslöjar sin plan inför hennes 75-årsdag.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Dolly Parton på omslaget av Playboy 1978.
Foto: PIERO OLIOSI / POLARIS POLARIS IMAGES
Dolly Parton har spelat in massor av material som kan användas för att skapa ny musik efter hennes död.
Foto: JASON BRYANT / ALL OVER PRESS ZUMA PRESS

Dolly Parton har ingen pension i sikte.

Däremot planerar stjärnan att posera för Playboy inför sin 75-årsdag – i samma klädsel som hon bar på omslaget 1978.

– Kanske! Jag skulle antagligen kunna använda den. Brösten är fortfarande likadana, säger artisten till ”60 Minutes Australia”.

Världsstjärnan Dolly Parton har inte några planer på att trappa ner farten – trots att hon fyller 75 år i januari nästa år.

Däremot har hon andra planer för sin 75-årsdag.

– Jag har inte några planer på att gå i pension. Jag fyllde nyss 74 och jag planerar att vara på omslaget till Playboy igen, säger Dolly Parton till ”60 Minutes Australia”.

Dolly Partons planer för 75-årsdagen

Redan 1978 poserade artisten för tidningen – då , 32 år gammal, och utklädd till en kanin. Nu, 42 år senare, berättar Dolly Parton att hon inte är främmande för att återigen posera i samma utstyrsel.

– Kanske! Jag skulle antagligen kunna använda den. Brösten är fortfarande likadana, säger artisten till ”60 Minutes Australia”.

Dolly Parton är inte den som är den. Hon har tidigare berättat om diverse olika plastikingrepp som hon har gjort.

– Det som är bra med mig är att jag har min egen look. Jag ser lite ut som en tecknad figur, och seriefigurer åldras inte särskilt mycket. Även när jag är 90, kommer jag troligtvis att se ut på samma sätt – men med tjockare smink och större hår, har Dolly Parton tidigare sagt, enligt Female First. 

Dolly Partons plan – efter sin död

Men Dolly Parton är fullt medveten om att hon inte kommer finnas för evigt och har redan börjat planera för hur hennes musik ska kunna leva vidare, trots att hon inte längre gör det. 

Stjärnans lösning är nämligen att spela in material som framtidens låtskrivare kan använda och skapa nya Dolly Parton-låtar med.

– Det finns tillräckligt med material för att bygga vidare på min musik i all evighet, tillräckligt för att göra samlingsalbum, eller faktiskt till och med nytt originalmaterial säger Dolly Parton enligt Female First.

Ny bok avslöjar Dolly Partons mörka hemlighet:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.