Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dolly Parton talar ut om otrohetsryktena

Dolly Parton tar nu bladet från munnen och pratar ut om otrohetsryktena.
Foto: Brian Rasic/Rex
Dolly och Carl Perkins.
Foto: Tracy Poirier
Dolly har ryktats ha ett lesbiskt förhållande med sin assistent Judy Ogle. Något Dolly dementerar.
Foto: Ron Galella
Hon har även kopplats ihop med skådiskollegan Burt Reynolds. Men hävdar själv att hon lever ett öppet förhållande – där dock sex med någon annan är strängeligt förbjudet.

Äkta maken Carl är nästan lika mystisk och overklig som hennes största hit "Jolene".

Det finns bara tre bilder på Dolly Parton med honom vilket åter satt fart på ryktet att stjärnan lever i ett lesbiskt förhållande med sin assistent, Judy Ogle.

– Judy och jag är inte ett kärlekspar, säger Sverigeaktuella Dolly.

När Dolly Parton, 68, dök upp i Nashville som 18-åring var hon en naturligt söt flicka från Tennessees landsbygd som visade sig vara en begåvad sångerska med en säregen, ­personlig röst.

Hon spelade tidigt på sin sexiga framtoning även om det var senare i karriären som de stora perukerna, den enorma bysten, smala midjan och självironin blev hennes varumärke.

Som singelkvinna

I dag säger Dolly att de kirugiska ingreppen bara varit ett sätt att hålla delarna på plats.

- Hemligheten är att aldrig gå för långt.

- Jag var en bystig liten tjej redan när jag kom till Nashville, att jag senare fyllde på min byst berodde på att jag ville behålla den lika snygg som tidigare.

I takt med framgångarna har Dolly alltmer framstått som singelkvinna. Under senare år har allt fler undrat om 72-årige Carl Dean verkligen existerar.

"Trivs bäst hemma"

- Han trivs bäst med att jobba hemma på gården, men han är också en riktig romantiker, skriver dikter till mig och plockar vilda blommor.

- När jag är hemma klär jag alltid upp mig i gulligt sexiga kläder för att hålla kärleken vid liv, säger hon till The Mirror.

- När folk säger att jag alltid ser så lycklig ut svarar jag: det beror på mina Botox-behandlingar...

Är inte Carl svartsjuk ­efter alla rykten om dina kärleksaffärer med män som Burt Reynolds och Sylvester Stallone...?

- Vi lever i ett öppet förhållande - men inte vad gäller sex. Jag skulle döda honom om han hade sex med en annan kvinna, i slutändan är vi fortfarande galet förälskade i varandra.

Dolly Parton

Namn: Dolly Rebecca Parton. Ålder: 68. Familj: Maken Carl Dean, 72. Paret gifte sig 1966. Bakgrund: Fick sitt genombrott som låtskrivare på 60-talet. Är i dag en av världens populäraste countryartister. Aktuell: Turnerar med nya skivan ”Blue smoke” och spelar i Stockholmen den 11 juli.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.