Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dolly Parton dolde hemligheten – i 50 år

Ny bok avslöjar Dolly Partons mörka hemlighet
Artisten Dolly Parton.
Foto: JEFFREY MAYER / STELLA PICTURES JEFFREY MAYER PHOTOGRAPHY/JTMPHOTO
Dolly Parton har alltid långärmat.
Foto: ROBB D. COHEN / RETNA LTD ALL OV RNY RETNA
Långärmat, långärmat, långärmat.
Foto: HENNING KAISER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Dolly Parton syns aldrig i något annat än långärmat. 

Fansens teori är att världsstjärnan länge dolt det faktum att hon är täckt av tatueringar – något som nu komikern Roseanne Barr menar är sant.

– Jag borde inte ens säga det här. Dolly Parton är helt tatuerad, säger Roseanne Barr, enligt News.

Om man söker på bilder på Dolly Parton, 73, kommer man ha stora svårigheter att hitta en bild där hon har på sig kläder med korta ärmar. Det är långärmat som gäller för artisten. Enligt fansens spekulationer är det för att hon är täckt i tatueringar och försökt dölja detta under sina runt 50 år i rampljuset.

Under åren är det ett fåtal gånger som teorin har fått en extra språngbräda. På en bild från 2006 ska en fjärilstatuering ha synts igenom Dolly Partons skjortärm. När artisten gick på röda mattan för ”Joyful Noise” 2012 syntes en ros i hennes dekolletage.

I en intervju med Anderson Cooper sa stjärnan att bilden var fake och visade stället där det inte längre fanns någon tatuering.

– Har du någon tatuering, frågade Cooper.

– Kanske. Men jag tänker inte visa dem förrän ni fångar mig med dem, svarade Dolly Parton.

Pastellfärgade tatueringar

Efter år av spekulationer menar nu komikern Roseanne Barr att fansens teorier skulle vara sanna.

– Vet du vem som är helt tatuerad? Jag borde inte ens säga det här. Dolly Parton är helt tatuerad, säger hon under Craig Fergusons talk show.

– Hon visade mig. Hon har alla dessa fantastiska tatueringar på kroppen – inga svarta eller blåa linjer, alla är i pastell, vackra rosetter överallt, fortsätter hon.

Skådespelaren Jennifer Saunders säger sig också ha sett stjärnans färgglada tatueringar under en sen kväll på en restaurang i Los Angeles.

– Det var pastellfärgade tatueringar med de vackraste änglar och fina fjärilar och korgar med blommor, säger hon.

Ska täcka ärren

Dolly Parton har senare sagt att hon har en del tatueringar och att hon till en början gjorde dem för att täcka över ärr då hon lätt får keloidärr. 

– Så mina är i pastell, de få jag har och det är meningen att de ska täcka över ärr. Jag försöker inte göra något stort statement, sa stjärnan till Vanity Fair.

Trots att hon själv sagt att tatueringarna finns så fortsätter hon ha långärmat och när det är genomskinliga tyger över armarna finns hudfärgat tyg under. Med andra ord återstår det att se om vi någonsin kommer att få se Dolly Partons färgglada tatueringar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.