Foto: HENNING KAISER / EPA / TTFoto: HENNING KAISER / EPA / TT
 Foto: HENNING KAISER / EPA / TT
Foto: JASON BRYANTFoto: JASON BRYANT
 Foto: JASON BRYANT
Foto: HENNING KAISER / EPA / TTFoto: HENNING KAISER / EPA / TT
 Foto: HENNING KAISER / EPA / TT

Dolly Parton berättar
mörka hemligheten

Publicerad

Efter att ha bedragit sin make övervägde countrysångerskan Dolly Parton på att ta sitt liv.

Nu berättar stjärnan i en ny bok om den svåra tiden och depressionen, skriver Radar online.

"Jag satt på övervåningen i mitt sovrum en eftermiddag då jag såg min pistol som jag har mot inbrottstjuvar ligga i lådan bredvid sängen. Jag tittade på den en lång stund", skriver hon i boken. 

Dolly Parton, 71, har en lång och framgångsrik karriär bakom sig, men hon har också gått igenom mörka perioder. 

I en ny bok avslöjar countrystjärnan om depressionen efter en kärlekskris som inträffade för flera år sedan. Efter att ha bedragit sin livspartner och make Carl Dean, övervägde stjärnan att ta sitt liv då hennes älskare hade lämnat henne. En hemlighet som stjärnan nu skriver om i den nya boken "Dolly on Dolly", uppger Radaronline.

"Jag satt på övervåningen i mitt sovrum en eftermiddag då jag såg min pistol som jag har mot inbrottstjuvar ligga i lådan bredvid sängen. Jag tittade på den en lång stund", skriver hon. 

Dolly Parton stoppades av hunden

Enligt boken var det stjärnans hund Popeye som stoppade henne från att genomföra handingen.

"Jag tog upp pistolen, höll den i handen och tittade på den ett ögonblick, sedan kom vår lille hund Popyey springande uppför trappan", skriver hon vidare om det dramatiska ögonblicket och fortsätter:

"Ljudet av hans tassar kastade mig tillbaka till verkligheten och jag stannade upp. jag la ner pistolen. Efter det så bad jag en bön. På något vis tänker jag att Popeye var ett sändebud från Gud".

 

LÄS MER: Dolly Partons släkting hittad död – blev 36 år 

 

Dolly Parton och maken Carl Dean har hållit ihop i över 50 år och gifte sig med varandra 1966.

I boken berättar stjärnan även om ett tillfälle i sin ungdom när hon var på Manhattan och misstogs för prostituerad. I stundens hetta ska stjärnan tagit fram en pistol och hotat skjuta honom om han rörde henne. 

 

LÄS MER: Därför har Parton aldrig skaffat barn 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag