Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dolda sexet i Harry Potter – detaljen som många missat

Dolda detaljen Harry Potter-filmen får fansen att undra
Daniel Radcliffe som Harry Potter i ”Harry Potter och fången från Azkaban”.Foto: FILMBOLAG SANDREW/WARNER BROS
”Harry Potter och fången från Azkaban”-filmen kom 2004.Foto: FILMBOLAG WARNER BROS

Har du sett Harry Potter-filmerna fler gånger än du kan minnas? Du är inte ensam.

Men har du någonsin märkt det dolda sexet i ”Harry Potter och fången från Azkaban”?

Trots de stora skarorna hängivna fans är det många som har missat den snuskiga detaljen i filmen, skriver News.com.au.

Harry Potter-böckerna och de motsvarande filmatiseringarna har miljontals hängivna fans världen över, som både har läst alla böcker och sett alla filmer om och om igen.

Men trots det verkar det vara många som har missat en lurig detalj i filmen ”Harry Potter och fången från Azkaban”, som indikerar intima romanser på Hogwarts.

Under eftertexterna till filmen, som kom 2004, visas Marodörkartan i bakgrunden – en rörlig karta över Hogwarts som Harry Potter använder sig av i filmen för att ta sig fram i hemliga gångar. På kartan kan man se alla som är på Hogwarts – Albus Dumbledore i hans rektorsrum, poltergeisten Peeves som studsar runt i troférummet och vaktmästaren Argus Filch som patrullerar i korridorerna är exempel som nämns i boken.

 

Detaljen som får fansen att undra 

Men i eftertexterna till filmen syns något annat – som helt klart hålls borta från de mer barnvänliga böckerna. I en liten alkov i hörnet syns nämligen två par fötter stå i en uppseendeväckande position, där den ena personen har var sin fot utanför den andra personens fötter. Om de två Hogwarts-eleverna (eller lärarna..?) hånglar, har sex eller bara har en oerhört intim konversation framkommer inte från filmen – men får helt klart fansen att undra.

Hilary Duff slår tillbaka mot hemska ryktena

Hilary Duff slår tillbaka mot hemska ryktena

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.