Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dokusåpa-parets kärlekslycka – visar upp nya steget: ”Wiho”

Kristian Täljeblad och Anna Pankova.Foto: PELLE T NILSSON / SPA

Det vankas Paradise hotel-bröllop!

Kristian Täljeblad har friat till sin Anna Pankova – och paret visar stolt upp sin kärlek på sociala medier.

”Antar att han blev less på mitt tjat så han friade för att få tyst på mig”, skämtar Anna Pankova på Instagram.

Kristian Täljeblad och Anna Pankova träffade varandra under inspelningen av ”Paradise hotel” 2017, och sedan dess har paret hållit ihop. 

Paret inte bara bor och jobbar ihop – nu är de också förlovade.

På måndagen avslöjade paret att de förlovat sig, med varsitt inlägg på sociala medier, där det framkommer att Täljeblad friat till sin flickvän, som glatt sagt ja.

”Jag tänkte det är LIKA BRA att låsa in den här tjejen för jag kommer aldrig träffa någon finare än henne.❤️❤️❤️ Jag var dock typ 50% säker på att få ett nej innan jag fråga, men Anna var på strålande humör den dagen så det blev ett ja ändå.😍😅 JAG ÄLSKAR DIG och nu är vi FÖRLOVADE WIHOO!”, skriver Kristian Täljeblad på Instagram, till en bild där han och fästmön sitter med varsitt glas champagne under ett soligt halmtak.

https://www.instagram.com/p/B3mCfG8plGL/

”Antar att han blev less på mitt tjat”

Anna Pankova har lagt upp en snarlik bild på sin Instagram, och skämtar om att Kristian Täljeblad bara friade för att hon skulle sluta tjata.

”Antar att han blev less på mitt tjat så han friade för att få tyst på mig 💍😍😭 synd för honom att jag nu kommer prata bröllop👰🏽🖤”

https://www.instagram.com/p/B3mBdlrjZjT/

Paret hyllas nu i sin kärlekslycka av sina kända vänner. Profiler som Bianca Ingrosso, Lisa Ajax och Martin Melin grattar det nyförlovade paret bland kommentarerna.

”Asså det är sjukt hur fkn taggad jag är hahaha❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, skriver Melodifestivalen-artisten Wiktoria Johansson på Anna Pankovas bild.

”Omg gratttiiiis 😍😍😍😍”, skriver influencern Margaux Dietz.

Kristian Täljeblad: ”Älskar henne jättemycket