Dohertys kärleksbild efter diagnosen hyllas

Shannen Doherty är med i en kärleksutmaning efter sin cancerdiagnos.
Foto: Michael Simon
Nu hyllar stjärnan sin make Kurt.
Foto: Sara De Boer / Retna Ltd. / ALL OVER PRESS RETNA US

"Beverly Hills"-stjärnan Shannen Doherty har drabbats av bröstcancer.

På Instagram hyllar hon sin makes stöd med kärleksfulla bilder.

"Han får mig att känna mig mer älskad nu än jag någonsin känt mig tidigare", skriver hon på Instagram.

Skådespelerskan Shannen Doherty, 45, känd från tv-serierna "Beverly Hills" och "Förhäxad", har diagnostiserats med bröstcancer. På Instagram delar hon med sig av kärleksfulla bilder tillsammans med sin make, fotografen Kurt Iswarienko.

Utmaningen som hon har antagit, "#loveyourspousechallenge", handlar om att under sju dagars tid hylla sin make eller maka med bilder och texter på Instagram. Hon skriver att det var vännen och skådespelerskan Sarah Michelle Gellar, 39, som utmanade henne, något hon är tacksam för eftersom att utmaningen fått henne att gå igenom gamla bilder på maken och sig själv.

Shannen Dohertys kärlekshyllning

En av bilderna visar paret på deras bröllopsdag och skådespelerskan skriver om de löften som paret gav varandra den dagen och om att de fortfarande håller dem.

"Kurt har varit vid min sida genom sjukdomen och han får mig att känna mig mer älskad nu än jag någonsin känt mig tidigare", skriver hon.


LÄS MER: Shannen Doherty: Jag är död om fem år


Den senaste bilden, bild nummer sex i utmaningen, visar hur paret ser ut i dag. I bildtexten hyllar Shannen Doherty sin make som finns vid hennes sida.

"Om jag är välsignad? Ja. Jag är välsignad med de vänner jag har. Jag är välsignad med en fantastisk mamma och jag är välsignad med denna man i mitt liv", skriver hon till bilden.https://www.instagram.com/p/BLB1mXrDL4q/


Shannen Dohertys cancerbesked

Shannen Doherty fick cancerbeskedet i maj 2015 och hon har tidigare berättat om hur viktigt makens stöd har varit för henne under sjukdomsperioden samt att cancern gjort dem starkare.


LÄS MER: Shannen Doherty vinner cancertvist


– Mitt äktenskap var alltid starkt, men det har gjort mitt äktenskap tusen gånger starkare. Jag hade inte kunnat ta mig igenom det här utan min man, sa Shannen Doherty tidigare i år.

Tidigare i höst fick skådespelerskan rätt i en tvist mot hennes managementbolag. Hon anklagade dem för att inte ha betalat hennes sjukförsäkring och menade att hennes sjukdom kunde ha upptäckts tidigare. Shannen Doherty kom framt till en förlikning med företaget.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.