Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Döende stjärnans plötsliga vändning – på dödsbädden

Foto: ADHD KALE / STELLA PICTURES AKM-GSI
Foto: COLEMAN-RAYNER / STELLA PICTURES JEFF RAYNER/COLEMAN-RAYNER
Foto: COLEMAN-RAYNER / STELLA PICTURES JEFF RAYNER/COLEMAN-RAYNER
Foto: COLEMAN-RAYNER / STELLA PICTURES JEFF RAYNER/COLEMAN-RAYNER
Foto: COLEMAN-RAYNER / STELLA PICTURES JEFF RAYNER/COLEMAN-RAYNER

I vintras gjorde cancern att Val Kilmer magrade och vägde endast 40 kilo, enligt uppgiftslämnare till Radar Online hade han inte lång tid kvar att leva.

Men nu publicerar Daily Mail överraskande bilder av stjärnan där han plötsligt ser välmående ut. 

Samtidigt kommer nyheten att Kilmer är aktuell i ett av Hollywoods hetaste filmprojekt – uppföljaren till åttiotalssuccén ”Top Gun”.

I flera år har skådespelaren Val Kilmer, 58, kämpat mot elakartad strupcancer. Han har opererats, genomgått cellgiftsbehandlingar och haft andningsapparat.

Förra året rapporterades det att det livshotande tillståndet hade blivit ännu mer allvarligt. Val Kilmer rasade i vikt och vägde endast 40 kilo. 

Enligt uppgiftslämnare till RadarOnline hade cancern spridit sig, och kretsen kring Kilmer befarade att han inte hade lång tid kvar att leva. 

Nu publicerar Daily Mail bilder av Val Kilmer som överraskar många. Skådespelaren fångas på bild när han umgås med sin 26-åriga dotter Mercedes. Far och dotter är på en restaurang i Los Angeles. 

Val Kilmer ser pigg och välmående ut. Han är klädd i en rosa skjorta och gråa shorts. Det blonda håret ser tjockt och frisk ut, och skådespelaren har ett brett leende på sina läppar.

 

LÄS MER: Dödssjuke stjärnans fejd med familjen 

 

Gör comeback på vita duken

Samtidigt kommer nyheten att Val Kilmer är aktuell i en av Hollywoods just nu mest omtalade filmprojekt – uppföljaren till åttiotalssuccén ”Top Gun”. Fansen jublar över att Val Kilmer och Tom Cruise återförenas.

Andra filmer Val Kilmer har varit med i är ”Batman Forever”, ”Heat” och ”Tombstone”. 

Det har tidigare rapporterats att Val Kilmer i första hand vände sig till alternativ medicin för att bota sin sjukdom. Men det senaste året ska han ha sökt sig till traditionell vård och fått cellgifter och strålning.

 

LÄS MER: Stora oron efter nya bilden på Val Kilmer