Hur Val Kilmer ser ut nu. Foto: ADHD KALE / STELLA PICTURES AKM-GSIHur Val Kilmer ser ut nu. Foto: ADHD KALE / STELLA PICTURES AKM-GSI
Hur Val Kilmer ser ut nu.  Foto: ADHD KALE / STELLA PICTURES AKM-GSI
Val Kilmer som vi är vana att se honom. Foto: MARK HUMPHREY / APVal Kilmer som vi är vana att se honom. Foto: MARK HUMPHREY / AP
Val Kilmer som vi är vana att se honom.  Foto: MARK HUMPHREY / AP
Mark och Val Kilmer, tillsammans på en Lakers-match. Foto: PRIVATMark och Val Kilmer, tillsammans på en Lakers-match. Foto: PRIVAT
Mark och Val Kilmer, tillsammans på en Lakers-match.  Foto: PRIVAT

Dödssjuke stjärnans fejd – med familjen

Publicerad

Skådespelaren Val Kilmer har haft dålig kontakt med sin bror. 

Nu gräver han ner stridsyxan och försonas med syskonet. 

Det beror på att skådespelaren är dödssjuk, uppger Radar Online. 

Val Kilmer, 58, är väldigt sjuk i cancer och har svårigheter att prata. Den forne actionskådisen har under den senaste tiden valt att ta tagit i sina familjerelationer –bland annat den med sin bror Mark Kilmer, 59. 

Val Kilmer har valt att strunta i medicinsk hjälp för att bota sin sjukdom. Istället har han valt att förlita sig på sin tro, kristen vetenskap eller på engelska, Christian Science. En amerikansk rörelse med grund i kristendomen. 

 

LÄS MER: Stjärnan avslöjar sin cancersjukdom 

 

Val Kilmer väger 40 kg 

Mark har under tiden varit tvungen att se sin bror bli sjukare och sjukare för varje dag, vilket har varit mycket svårt för honom. 

– Mark och Val tror inte på samma saker. Det har skapat en spricka mellan bröderna tidigare, men inte nu längre, säger en familjemedlem till Radar Online. 

Bröderna har efter sin försoning valt att sluta prata om religion och deras olika åsikter om det. 

 

LÄS MER: Stora oron efter nya bilden på Val Kilmer 

 

– De har äntligen blivit vänner igen efter en lång tid isär, säger en källa. 

Val Kilmers vikt minskade rejält till strax över 40 kg för ett år sedan. Nu står han även inför ett minskande bankkonto – vilket har inneburit att han har fått skrivit autografer och sålt på sin hemsida för att överleva. 

Medverkade i storfilmen "Top Gun"

Val Kilmer är känd från filmer som bland annat "Top gun" och "Batman forever". De senaste åren har han dock inte synts till i några succéer – något som enligt Hollywood Reporter uppger beror på hans svåra cancer. 

Tidigare i vintras valde Val Kilmer själv att öppna upp om sjukdomen på sajten Reddit. 

– Jag återhämtade mig från cancer, men min tunga är fortfarande svullen även om den läker. Eftersom jag inte låter som mitt vanliga jag tror folk att jag kanske fortfarande mår dåligt, skrev han. 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag