Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Dödsfallet skakar ”Farmen” – programmet får göras om

Drängen Hans Wincent blev tvungen att lämna programmet efter pappans bortgång. Foto: TV4
Dödsfallet gjorde att Gutta har gått in och tagit över igen. Foto: TV4
TV4 tvingades göra om under inspelningen efter Hans Wincents pappas bortgång. Foto: TV4

Drängen Hans Wincent togs in i "Farmen" för att ersätta profilen Gutta, som precis hade genomgått en operation före inspelningen.

Tanken var att Gutta skulle komma in under säsongen och göra några program – men upplägget fick plötsligt ändras när Hans Wincents pappa gick bort och han var tvungen att lämna inspelningen. 

– Gutta fortsatte lite längre än vad han skulle. Han gjorde den här auktionen, sen fick han köra ett program till på "Farmen", säger Hans Wincent. 

Det var i somras som det stod klart att Hans Wincent skulle ersätta Gutta Andersson under de första inspelningsveckorna av "Farmen" i TV4.

Gutta hade precis genomgått en svår operation, gick på kryckor och orkade inte göra allt arbete framför kameran själv. 

Planen från början var att Gutta Andersson skulle komma tillbaka i mitten av programmet för att göra några program tillsammans med Hans Wincent.

Men TV4 tvingades plötsligt att göra om när Hans Wincent var tvungen att lämna inspelningen i somras, efter att hans pappa gått bort.

– Han gick bort i mitten på sommaren. Då fick Gutta gå in där lite grann, så att det kunde löpa på. Det hade kanske gått att styra om, men det var smidigt så. Han var ändå på plats, säger Hans Wincent.

 

LÄS MER: Tittarnas stora ilska efter Paolos ursäkt 

 

"Farmen"-deltagarna 2018. Foto: TV4

Gutta hoppade in

Gutta fick bland annat leda en auktion och ännu en slakt under inspelningen, något som först inte var planen.

– Han fick hoppa in och ta slakten helt enkelt. Det var en gris och ett par kaniner som de skulle slakta. Tanken från början var att jag skulle ha fixat det. Gutta har ju lite problem att gå och det där är ju lite tungt. Så det var ju tänkt att jag skulle ha gjort det, men nu fick han göra det, säger Hans Wincent. 

 

LÄS MER: Guttas oväntade återkomst i Farmen 

 

Anders Edholm, pressansvarig för "Farmen", skriver i ett sms till nöjessajten "Hänt":

"Sorgligt nog gick Wincents pappa bort under inspelningarna av Farmen och Wincent åkte hem för att vara med på begravningen. Gutta var i tillräckligt bra form efter operationerna och kunde göra ett inhopp".

Hans Wincent kommer dock att dyka upp i "Farmen" igen och vara med fler under gånger i den nuvarande säsongen.