Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kanye gjorde hologram av Kims döda pappa i present

I mitten av mars insjuknade Kanye West, 43, i covid-19.
Robert Kardashian tillbaka som hologram för att gratulera Kim Kardashian på 40-årsdagen.
Foto: Twitter
Foto: BRIQUET-GORASSINI-GOUHIER-NEBIN / STELLA PICTURES/BRIQUET-GORASSINI-GOUHIER-NEBI

Kim Kardashians döda pappa återuppstod i digital skepnad för att gratulera sin dotter på födelsedagen. 

Hologrammet var signerat Kanye West – som själv hyllades av hologrammet Robert Kardashian. 

”Största, största, största, största, största manliga geniet i världen”, sa han. 

Tidigare i oktober fyllde Kim Kardashian 40 år. Då dök hennes döda pappa upp som hologram för att skicka en födelsedagshälsning. Advokaten Robert Kardashian, som varit död sedan 2003, var en ”gåva från himlen” som maken och rapparen Kanye West beställt.

I meddelandet hyllade han sin dotter och uttryckte bland annat stolthet för hennes engagemang och beslut att studera till advokat för att ”fortsätta mitt arv”. 

Robert Kardashian hade inte bara kommit för att gratulera dottern, han passade även på att hylla Kanye West.

”Största, största, största, största, största manliga geniet i världen”, sa ”Rob Kardashian”. 

”Det är så verklighetstroget”

Kanye Wests födelsepresent uppskattades av Kardashian-klanen. I ett inlägg på Twitter skrev Kim Kardashian om den känslosamma hälsningen. 

”Till min födelsedag, Kanye gav mig den mest omtänksamma presenten för livet. En speciell överraskning från himlen. Ett hologram av min pappa. Det är så verklighetstroget. Vi har tittat på det om och om igen, överrösta med känslor”, skriver Kim Kardashian

Att döda celebriteter återvänder i digital form är inget nytt. Sångerskan Whitney Houston har efter sin död gett sig ut på turné i hologramversion och även rapparen Tupac Shakur har dykt upp i virtuellt format.  

https://twitter.com/KimKardashian/status/1321955644736303104?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1321955644736303104%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.theguardian.com%2Flifeandstyle%2F2020%2Foct%2F30%2Frobert-kardashian-resurrected-as-a-hologram-for-kim-kardashian-wests-birthday
Bland annat har Kim Kardashian, Leonardo DiCaprio har fryst sina konton.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.