Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Död kropp hittad – misstänks vara försvunna ”Seinfeld”-skådespelaren

Charles Levin spelade mot Jerry Seinfeld i avsnittet ”The Mohel” i kultserien ”Seinfeld”.Foto: Youtube.
Charles Levin är anmäld saknad.Foto: Youtube.

En död kropp har hittats i ett avlägset område i Oregon, USA.

Kroppen tros med hög sannolikhet tillhöra skådespelaren Charles Levin som under förra veckan anmäldes försvunnen, uppger CNN.

Hollywood-skådespelaren Charles Levin, 70, anmäldes under förra veckan saknad från staden Grats Pass i Oregon, USA, efter att hans son inte hade hört från honom på flera dagar, uppger Oregonian.

När Charles Levin som bland annat medverkat i ”Seinfeld” och ”The Golden Child” efterlystes på nyheterna i Grants Pass under förra veckan nämndes det att han ägde en orange fiat och att han nästan alltid syntes tillsammans med sin hund.

Död kropp hittad i terräng

I flera dagar letade sökgrupper efter den försvunna skådespelaren utan att hitta honom. Under fredagen inkom även ett nödsamtal som ledde sökgruppen till ett nytt område men inte heller där hittade några spår av den försvunne skådespelaren. 

När Charles Levins bil väl hittades i ett avlägset område fann man kvarlevor från skådespelarens hund. Sökteamet fortsatte leta efter fotspår i området och tillslut hittades även kvarlevor från en människokropp i terrängen, en bit från bilen. 

”Hög sannolikhet”

Kroppen som hittades tros vara Charles Levins uppger polisen i Grants Pass och ska nu undersökas innan den slutliga identifieringen avgörs.

– Baserat på omständigheterna, är det med hög sannolikhet att kvarlevorna av Charles Levin, sa polisen, uppger CNN

Charles Levin spelade en mohel i ett avsnitt av den populära serien ”Seinfeld” 1993 och medverkade även i flera shower som ”Alice”, ”NYPD Blue” och ”HillStreet Blues”. Levin hade även roller i flera filmer som ”The Golden Child”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.