Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Disneystjärnan om porrfilmen: ”Intressant”

Dagens tre största nöjesnyheter.
Bella Thorne är mest känd för sin roll i Disneys ”Shake it up”.Foto: STAR MAX / STELLA PICTURES STAR MAX
Bella Thorne har debuterat som porrfilmsregissör.Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Tidigare i år valde Disneystjärnan Bella Thorne, 21, att testa sina vingar inom vuxenfilmsbranschen då hon regisserade en kortfilm för porrsajten Pornhub.

Nu berättar hon om varför hon valde att ge sig in i porrbranschen.

– Det var en väldigt intressant erfarenhet, säger skådespelerskan till LadBible.

Bella Thorne, 21, är mest känd från Disneys serie ”Shake it up”. Men nu har hennes karriär tagit en annan riktning då hon regisserat sin första kortfilm – en porrfilm för sajten Pornhub.

Filmen, som heter ”Her & Him”, började som en idé till en skräckfilm med jultema och handlar om att en pojkvän hittar uppgifter i sin flickväns telefon som tyder på att hon vill mörda honom.

Nu berättar Disneystjärnan om valet att ge sig in i en helt ny bransch.

– Det som inspirerade mig till att göra den här filmen var helt enkelt tanken om det här förhållandet mellan en man och en kvinna och den här kampen om dominans och hur det relaterar till vår generella värld, bortsett från ett sexuellt scenario, säger Bella Thorne till LadBible.

Har vunnit pris för filmen

Corey Price, vice vd för Pornhub, beskriver filmen som en ”modern, sexuell Romeo och Julia-liknande skildring av två älskare som har en ohämmad sexuell längtan efter varandra”.

Filmen ingår i ett projekt där porrsajten tar in mer okända ansikten i branschen för att försöka skapa något annorlunda för publiken.

– Visionen bakom berättelsen var att skapa två dynamiska karaktärer som kunde skifta mellan att vara underlägsen och dominant, säger Bella Thorne till LadBible.

Själv beskriver Bella Thorne filmen som ”vacker, översinnlig och neonliknande” och menar att hon har lärt sig mycket.

– Ibland tänker du att du vill ha en specifik sak, men sedan ändrar du dig helt och hållet, säger Bella Thorne.

Filmen har hittills fått bra recensioner och Bella Thorne har även mottagit ett ”Pornhub-pris” för sin debut.