Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Disney startar radiokanal – ska starta feelgoodhits

John Lundvik blir programledare.
Foto: OLLE SPORRONG
Radiokanalen kommer efter lanseringen av nya streamingtjänsten Disney+.
Foto: disney plus logo disney +

Melodifestivalen-vinnaren John Lundvik gör debut som programledare när Disney nu lanserar en egen radiokanal. 

Musiken då? Det blir feelgood-hits som spelas. 

– Jag är en person som drivs av utmaningar och detta är en utmaning som känns både personligt utvecklande och utandande på samma gång. En dröm kombo i min bok! Det största förberedandet ligger i att hitta och våga prata 100% personligt trots att det är radio. Jag älskar radiopersonligheter som känns äkta och kommer därför lägga min fokus på att vara mig själv och hoppas på så sätt att du som lyssnare kan känna igen dig och få en närmare koppling till mig som person. Och känna igen dig i mycket av sakerna, frågorna och de funderingar som jag kommer att prata om, säger John Lundvik. 

Artisten har tidigare haft roller flera Disneyfilmer i vilka han bland annat dubbat i ”Lejonkungen”. 

Radio Disney drar i gång 10:00 den 13 januari, då också med Thomas Hindersson som lyssnare känner igen från NRJ och Karolina Widerström, Jonas Rhodiner samt Paul Haukka från bland annat Mix Megapol. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.