Här är Scott Disicks kärleksmeddelande till Kourtney Kardashian. Foto: Ethan MillerHär är Scott Disicks kärleksmeddelande till Kourtney Kardashian. Foto: Ethan Miller
Här är Scott Disicks kärleksmeddelande till Kourtney Kardashian. Foto: Ethan Miller
"Grattis på födelsedagen Kourtney, alla som känner dig älskar dig så mycket", skriver Scott Disick på Instagram. Foto: Fameflynet Pictures / STELLA PICTURES"Grattis på födelsedagen Kourtney, alla som känner dig älskar dig så mycket", skriver Scott Disick på Instagram. Foto: Fameflynet Pictures / STELLA PICTURES
"Grattis på födelsedagen Kourtney, alla som känner dig älskar dig så mycket", skriver Scott Disick på Instagram. Foto: Fameflynet Pictures / STELLA PICTURES

Disicks kärleksfulla ord till Kardashian

Publicerad

Efter tuffa tiden med otroheten:

Här är Scott Disicks kärleksmeddelande till Kourtney Kardashian.

"Grattis på födelsedagen Kourtney, alla som känner dig älskar dig så mycket", skriver han på Instagram.

Det har gått snart ett år sedan Kourtney Kardashian och Scott Disick gjorde slut, efter att Disick fastnat på bild med sin exflickvän.

Förhållandet var kantat av otrohetsrykten - men den senaste tiden har fansen spekulerat i om Scott Disick och Kourtney Kardashian umgås igen, skriver OK! Magazine.

Fansen spekulerar i återförening

Och nu späs ryktena på ytterligare, efter en bild som Scott Disick lagt upp på sin Instagram. Det är en gammal bild på honom och exflickvännen där de pussas, skriver sajten.

"Grattis på födelsedagen Kourtney, alla som känner dig älskar dig så mycket", skriver han till bilden.

 

LÄS MER: Disicks nya svek mot Kourtney Kardashian

 

Hoppas på Scott Disick

Nu önskar flera fans att realitystjärnorna ska bli tillsammans igen.

"Jag vill ha dem tillsammans så mycket", skriver en person.

"Snälla gud låt det här hända", skriver en annan följare i kommentarfältet.

Kourtney Kardashians krav

Tidigare har Scott Disicks manager David Weintraub berättat att Kourtney Kardashian varit villig att ta tillbaka sin pojkvän - som hon har tre barn tillsammans med - men att det fanns ett krav.

– Det är några grundregler han måste följa. Sluta gå på krogen, vara nykter och vara en pappa som är där mer och vara en del av familjen, sa han då till Female First.

 

LÄS MER: Bieber om Kourtney: "Jag blir utnyttjad..."

 

Ryktades om förhållande med Bieber

Efter förhållandet med Scott Disick syntes Kourtney Kardashian tillsammans med Justin Bieber, och under flera veckor tidigare i år ryktades det om att de två skulle ha inlett ett nytt förhållande.

Justin Bieber bröt tystnaden i en radiointervju i januari:

– Jag blir utnyttjad, sa han skämtsamt i radioprogrammet The Bert Show.

Justin Bieber var dock inte intresserad av att förklara relationen ytterligare.

– Nej, vi lämnar den saken därhän, sa han då.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag