Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

DiCaprios vändning med unga kärleken

Leonardo DiCaprio stolt över sin otränade kropp
Leonardo DiCaprio har haft många men korta relationer.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Ny ryktas det dock om att relationen med Camila Morrone kan vara mer seriös.
Foto: ELIOTPRESS / ELIOTPRESS TT NYHETSBYRÅN
”Han älskar att vara med henne”, säger en person med insyn till People.
Foto: ADMEDIA, INC / BIRDIE THOMPSON/ADMEDIA/SIPA USA SIPA USA

Är skådespelaren Leonardo DiCaprio redo att slå sig till ro med 22 år yngre skådespelarflickvännen Camila Morrone?

Efter att ha tillbringat coronaisoleringen tillsammans är DiCaprio ”väldigt seriös” med parets förhållande, skriver People.

– Han älskar att vara med henne, säger en uppgiftslämnare till People.

Leonardo DiCaprio, 45, är känd för att – förutom sin gedigna skådespelarkarriär och Oscarsnomineringar samt -vinst – ständigt byta ut sina unga flickvänner mot en ännu yngre variant. Sedan han själv var 29 år har han aldrig dejtat någon som är äldre än 25, utan alla hans relationer har tagit slut efter flickvännens 25-årsdag.

När ”Once upon a time in Hollywood”-skådespelaren blev ihop med dem då 20-åriga skådespelerskan Camila Morrone 2018 var det därför många som höjde på ögonbrynen åt åldersskillnaden.

Morrone har dock själv gått ut och försvarat pojkvännen, och konstaterat att omvärlden inte vet något om deras kärleksrelation.

– Det finns så många förhållanden i Hollywood, och i världshistorien, där folk har stora åldersskillnader. Jag tycker att vem som helst ska få dejta vem den vill dejta, sa hon i Los Angeles Times förra året.


”Han älskar att vara med henne”

Men nu verkar det som att Leonardo DiCaprio kan tänka sig att satsa seriöst på relationen med Morrone, enligt uppgifter till People.

– Han är oftast väldigt självständig, och tillbringar mycket tid med sina vänner, men på grund av nedstängningen har han mest tillbringat tid med Camila. Han älskar att vara med henne, säger en uppgiftslämnare till People.

Uppgiftslämnaren menar att DiCaprio ser väldigt seriöst på sin relation med skådespelarflickvännen.

– De har en väldigt nära relation. Leo har tillbringat dygnet runt med Camila i flera månader i sitt hus.

Jennifer Anistons hemliga tatuering – betydelsen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.