Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Diana Babans framtidsplan med Ben Mitkus: ”Nästa år”

Ben Mitkus berättar om vuxenfilmen.
Ben Mitkus.
Foto: OLA AXMAN / IBL
Diana Baban och Ben Mitkus ska börja kolla på hus.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Det stormade kring Ben Mitkus och Diana Baban i början av deras relation – men efter över 1,5 år tillsammans är paret stadigare än någonsin.

I podcasten ”Sweet but psycho” berättar nu ”Ex on the beach”-profilen om hur paret blev ihop, och framtidsplanerna tillsammans.

– Vi ska faktiskt börja kolla på hus, runtom Stockholm men ändå lite utanför, säger Diana Baban i podcasten.

Det var i slutet av 2018 som Ben Mitkus, 25, och Diana Baban, 27, började umgås, och snabbt blev ett par. I podcasten ”Sweet but psycho” berättar hon att det var genom gemensamma vännen Jasmine ”Jasse” Gustafsson, som Baban bodde med vid tillfället, som de träffades.

Innan paret skulle gå på sin första dejt valde Baban dock att höra av sig till My Karlberg, som tidigare hade varit tillsammans med Ben Mitkus, och som hon hade träffat under ”Ex on the beach”.

– Jag och My hade ingen bra relation och jag hade hört att hon hade snackat väldigt mycket skit om mig, så det var inte så att jag brydde mig, så jag hade inte behövt ringa henne egentligen, men jag gjorde det ändå. Så jag frågade: ”Är det lugnt att jag ska träffa Ben?”, och hon bara: ”Ja, det är chill. Det är lite konstigt men gör vad du vill”, säger Diana Baban i ”Sweet but psycho”.

”Vi ska börja kolla på hus”

När ”Ex on the beach”-profilen och Ben Mitkus blev ett par var hon övertygad om att hon hittat rätt redan från början – men möttes också av stort motstånd.

– Det var bara jätterätt från första början. Men alla var emot vår relation från början, det var jättejobbigt från början.

I dag bor paret tillsammans, och planerar för en lång framtid. Diana Baban, som kommer från Hudiksvall, längtar dock bort från innerstan.

– Vi ska faktiskt börja kolla på hus, runtom Stockholm men ändå lite utanför. Så man kanske bor vid något vatten, har lite skog. Jag behöver lite skog runtom mig. Så det blir förmodligen nästa år att vi köper hus, säger hon i podcasten.

Expressen har sökt Diana Baban.

Ben Mitkus om den tuffa tiden

Influencern berättar om hur han utsattes för mobbning.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.