Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Detaljerna om nya lyxhuset i Spanien: ”Hög säkerhet”

Alexander Pärleros och Ida Warg har tillsammans podden ”Sånt är livet”
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Ida Wargs skönhetsbolag gjorde tidigare i år rekordvinst.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Ida Warg och Alexander Pärleros har köpt hus i Spanien. 

Huset ligger i en gated community med privat padelbana.

– Vi har köpt vårt drömhus, säger Alexander Pärleros i sin podd ”Sånt är livet”

I podden berättar Ida Warg, 34, och Alexander Pärleros, 36, om sitt nya lyxhus.

I podden berättar de att huset ligger i en gated community. I området finns säkerhetsvakter dygnet runt och besökare måste ta sig igenom två grindar för att ta sig in på området.

– Sen har vi en granne med beväpnade vakter, säger Ida Warg.

När paret får nycklarna till huset kommer det redan att vara inrett. I området finns en privat padelbana som delas mellan sju hus.

– Och det är bara du och en till som spelar padel, säger Ida Warg till Alexander Pärleros i podden. 

Ida Warg: ”Så mycket dålig smak där”

Ida Warg och Alexander Pärleros åkte ner till Spanien för tre månader sedan och tittade på flera hus under en månads tid innan de hittade drömhuset. 

– Det är så mycket dålig smak där nere att jag håller på att gå i taket. Här har dom lagt så många miljoner och så blir det skitfult, säger Ida Warg. 

– Ingen klass, tillägger Alexander Pärleros. 

I podden säger paret att man kommer att göra en ordentlig ”house tour” senare men att de inte kommer att avslöja hur mycket huset kostade.

– Det var dyrt, säger Ida Warg.

Ida Warg gjorde rekordvinst

Tidigare i år gjorde Ida Warg en rekordvinst i sitt skönhetsbolag Ida Warg Beauty. Bolaget dubblade omsättningen under ett år och gick från en vinst på 3 till 13 miljoner på bara ett år. Ida Warg äger 50 procent av bolaget.

Inte bestämt sig om tomten i Nacka

För ett år sedan köpte paret en obebyggd tomt i Nacka och än så länge har de inte fått bygglov beviljat på tomten. Alexander Pärleros skriver att de därför ska prova lyckan i Spanien i stället.

– Vi ska känna in lite grann på huset här nere och sen får vi sätta oss med en tekanna och fundera när det är läge, säger Alexander Pärleros i podden.

https://www.instagram.com/p/COUi4hmA8cF/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.