Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Detaljerna inifrån sexbråket i Spice Girls

Emma Bunton gästade ”The John Ross show”, där hon berättar om ryktena. Foto: BRIAN J RITCHIE/HOTSAUCE/REX / BRIAN J RITCHIE/HOTSAUCE/REX/IBL REX FEATURES
Spice Girls. Foto: MATT CROSSICK / AP TT NYHETSBYRÅN
Melanie Brown. Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS

Efter Melanie ”Mel B” Browns erkännande att hon haft sex med Spice Girls-kollegan Geri Halliwell ska bråk ha utbrutit i bandet – och den stundande turnén varit på väg att ställas in.

Nu kliver Spice Girls-medlemmen Emma Bunton fram och avslöjar vad som hänt bakom kulisserna.

– Det är helt lugnt. Vi har alla snackat om det, säger Emma Bunton i en intervju, skriver Daily Mail.

Det var i mars som Melanie Brown, mer känd som Mel B i Spice Girls, avslöjade att hon och Spice Girls-kollegan Geri Halliwell tillbringade en passionerad natt tillsammans.

– Hon kommer hata mig för det här eftersom hon är så snobbig med hennes hus på landet och hennes man. Men det är fakta. Det bara hände, vi skrattade åt det och det var det, sa Melanie Brown i tv-programmet ”Piers Morgan's life stories”.

Efter uttalandet slog Geri Halliwell tillbaka, och förnekade att de två vännerna skulle ha haft sex med varandra.

”Hon vill att fansen ska veta att det som har rapporterats den senaste tiden helt enkelt inte är sant och har varit väldigt sårande för hennes familj” meddelade Geri Halliwell genom sin presskontakt.

Efter bråken inom bandet gick ryktena om att Spice Girls ställer in sin kommande turné – något bandmedlemmen Emma Bunton förnekar.

Emma Bunton försvarar Spice Girls: ”Helt lugnt”

I en intervju i ”Jonathan Ross show”, som Daily Mail har tagit del av, berättar hon att allt kommer genomföras som planerat.

– Det är klart vi genomför den, vi startar repetitionerna på måndag, säger hon och fortsätter:

– Det är helt lugnt. Vi har alla snackat om det. Vi hade kul på den tiden. Jag kände inte till något annat, men du vet, det är helt lugnt.

Emma Bunton erkänner också att nyheten om vännernas sexnatt fick henne att känna sig utanför.

– Jag måste erkänna att jag kände typ: ”Men jag då?”. Jag kände mig lite utanför.

Att Melanie Brown berättade om natten med Geri Halliwell verkar inte förvåna Emma Bunton, som menar att det är typiskt henne.

– Det är det vi älskar med Mel, är det inte? Hon är så spontan. Till och med förr i tiden, det var så roligt för hon skapade alltid trubbel. Jag älskar det med energi, hon har så mycket energi, jag hänger inte med.