Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Detaljen i Montazamis bild – med sonen

Se intervju med Maria Montazami
Maria Montazami publicerade nyligen en bild på sig själv och sonen Nicholas.
Maria Montazami.Foto: /IBL / /IBL

Maria Montazami publicerade nyligen en bild på sig själv och sonen Nicholas.

Det har lett till starka reaktioner bland hennes följare.

De menar nämligen att sonen börjar bli väldigt lik sin pappa Kamran.

Maria Montazami, 53, gjorde debut i tv-programmet ”Svenska Hollywoodfruar” på TV3 för drygt tio år sedan. 

Tv-tittarna har sedan dess fått en djup inblick i hennes liv tillsammans med Kamran Montazami och deras barn Sara, 27, Hanna, 24, Emma, 21, och Nicholas, 20. 

I fjol flyttade deras yngsta barn ut ur huset då han skulle börja på college – och numera är det endast Maria Montazami och hennes man som bor i deras stora hus i Los Angeles.

Följarnas reaktioner på bilden

Dock så träffas man fortfarande relativt ofta i familjen. Nyligen publicerade Hollywoodfrun en bild på sig själv och Nicholas när man sett bredvid varandra i solskenet.

”Jag och min fantastiska son Nicho. Han är riktigt cool.” skriver hon i inlägget.

Men det är något i bilden som nu får följarna att reagera. Mängder av kommentarer trillar nu in, och samtliga handlar om sonen Nicholas utseende.

https://www.instagram.com/p/BzMCAz-nJbJ/?utm_source=ig_web_copy_link

”Blir mer o mer lik sin pappa”, skriver en person.

”Oj, vad han är lik sin pappa”, menar en annan.

Även Kamran Montazami har ett mörkt hårsvall – precis som sin son. Varken han eller Maria Montazami har besvarat några av följarnas kommentarer.

”Ser en god framtid”

I ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar fick man se hur Maria Montazami besökte Nicholas i hans nya hem. Städningen var det lite si och så med, men hon var desto mer imponerad över hans matlagningskunskaper. 

– Jag ser en god framtid för Nicolas. Hans är hjälpsam, han lyssnar och han är väldigt snäll. Vem vill inte gifta sig med en snäll man? sa Maria Montazami i programmet.