Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Detaljen i Hailey Biebers bild får fansen att reagera

Justin Biebers kärleksförklaring till Hailey Baldwin
Hailey Bieber tillsammans med maken Justin Bieber. Det var i början av oktober som de båda gifte sig på riktigt.Foto: THEIMAGEDIRECT.COM / THEIMAGEDIRECT.COM/IBL THE IMAGE DIRECT
Hailey Biebers nya bild på Instagram får nu flera att reagera.Foto: MPI99 / MEDIAPUNCH/INSIGHT MEDIA / INSIGHT MEDIA STELLA PICTURES
Hailey Bieber, tidigare Baldwin. Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Hailey Bieber saknar sin bröllopsdag med Justin Bieber.

På Instagram visar hon upp flera privata bilder från det påkostade bröllopet – där en särskild detalj får folk att reagera, skriver Hello Magazine.

Det har gått en dryg vecka sedan paret Bieber gifte sig för andra gången, i en lyxig ceremoni i South Carolina.

Nu visar Hailey Bieber upp privata bilder från bröllopet på sin Instagram, som får fans och hennes vänner att gå i taket.

Den bild som väckt mest uppmärksamhet är en där paret står på en gräsmatta och kysser varandra – Justin Bieber i svart smoking och Hailey Bieber i sin bröllopsklänning med slöja och släp.

”Förra måndagen var den mest speciella dagen i mitt liv”, skriver Hailey Baldwin till bilden.

https://www.instagram.com/p/B3VLmXjlfQH/

Flera reagerar på detaljen på slöjan

Det är först när man klickar in sig på bilden på Instagram som man kan se en dold detalj. Längst ner i bilden på den långa slöjan står det ”Tills döden skiljer oss åt”.

”Vänta, den där slöjan!!”, skriver Disney-stjärnan Vanessa Hudgens som kommentar.

”Strålande! Grattis gumman”, skriver sångerskan Ciara.

Men texten har också fått fans att reagera, skriver Hello Magazine. Flera menar att texten på slöjan är felstavad – något som Hailey Bieber inte har valt att kommentera än så länge.

https://www.instagram.com/p/B3VMJvplCEp/

I stället tackar fru Bieber sin designer för hjälpen med bröllopsklänningen, och hyllar hans kreation.

”Virgil Abloh tack för att du fick min vision att komma till liv, och att du skapade min drömklänning. Du och ditt team är fantastiska och jag är för evigt tacksam för att jag fick bära din vackra skapelse”, skriver hon till en bild på klänningen på Instagram.

Hailey Baldwin väljer också att lägga upp två bilder till på sig själ och maken, en där de är nära att kyssa varandra, och en där de visar upp sina händer med sina nya vigselringar.

https://www.instagram.com/p/B3VNRH4lTSK/