Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Detaljen i Britney Spears bild får fansen att hoppas

Britney: ”Vill gifta mig och skaffa barn”
Britney Spears ska ha burit en stor diamantring.
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Sam Asghari träffade Britney Spears på en musikvideoinspelning 2016.
Foto: CLTN, GGRE / BACKGRID US / TT / BACKGRID US TT NYHETSBYRÅN

Är Britney Spears förlovad? 

Det är frågan alla fans ställer sig efter att den 39-åriga popstjärnan burit en diamantring – veckor efter att hon berättat att hon vill gifta sig, och skaffa barn, skriver Radar.

Det har börjat spridas förlovningsrykten kring Britney Spears, 39, och hennes pojkvän Sam Asghari, 27. I lördags fångades nämligen kärleksparet på bild vid Starbucks i Los Angeles, och på popstjärnans ringfinger sågs något glittra.

På bilder från Daily Mail ser man en stor diamantring på Spears finger – och pojkvännen Asghari hade ett stort leende på läpparna. 

Paret har varit tillsammans sedan 2016. Sam Asghari träffade Britney Spears under en musikvideospelning – och sedan dess har kärleksparet hållit ihop.

 ”Jag vill kunna gifta mig och få en bebis”

Bara för några veckor sedan sa Britney Spears att hon ville gifta sig och skaffa barn – men menade att hon inte kunde göra det på grund av sin pappa, Jamie Spears, 69, som är hennes förmyndare.

– Jag vill kunna gifta mig och få en bebis, sa Spears under sitt vittnesmål för att bli kvitt förmyndarskapet.


Britney Spears mamma stöttar dottern – kravet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.