Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Detaljen i bilden avslöjar Oprahs gåva till Archie

Här läser Meghan för Archie
Detaljen på bilden kan avslöja Oprah Winfreys gåva till Archie.
Foto: SAVE THE CHILDREN UK / STELLA PICTURES/STELLA/DDP/FERRARI DDP/FERRARI
Här läser Meghan ur ”Duck! Rabbit!”.
Foto: SAVE THE CHILDREN UK / STELLA PICTURES/STELLA/DDP/FERRARI DDP/FERRARI
Oprah Winfrey.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Oprah Winfrey och hertiginnan Meghan står varandra nära. 

Nu uppger Daily Mail att Meghans senaste bild på sin son visar tv-stjärnans exklusiva gåva till Archie.

Efter Meghan och Harrys dramatiska uttåg från Storbritannien och kungahuset har paret beslutat sig för att slå sig ner i Los Angeles. Därför söker de efter ett lyxhus i i området. Och Samtidigt som de jagar ett nytt hem bor de i ett hus värt motsvarande 176 miljoner kronor, enligt Daily Mail

Huset tillhör en Hollywoodproducent och kontakten skedde genom den gemensamma vännen Oprah Winfrey, som uppges stå nära både Meghan och hennes mamma Doria Ragland.

Och nu tycks den brittiska tidningen Daily Mail tagit reda på vad Oprah Winfreys gåva till Archie är. 

”Böcker för en livstid” 

Meghan publicerade på Archies 1-årsdag ett videoklipp när hon läste till sin son ur boken ”Duck! Rabbit!”. Videoklippet spelades in i förmån för Save the Childrens senaste kampanj och lades upp på välgörenhetsorganisationens sociala medier. 

– Familjen deltar i kampanjen, i både USA och Storbritannien för att hjälpa till att ge hjälp till barn som påverkas av covid-19-pandemin, säger en talesperson till Seussexparet.

Bilden visar en fyrkantig symbol på boken märkt ”Archie's Book Club”. Och det är den detaljen som spårar gåvan till tv-stjärnan Oprah.

Oprah Winfrey har tidigare avslöjat för Access Hollywood att hon ger exklusiva gåvor till personer som finns i hennes närhet. 

”Kära, jag har en standardgåva för personer jag verkligen bryr mig om. Jag behöver inte veta barnets namn eller kön, men barnet kommer ha böcker för en livstid.” 

Och skådespelerskan Mindy Kaling berättade 2018 att hennes dotter fått en liknande gåva – av just Oprah Winfrey : En kollektion av böcker.

”Varje bok var märkt ”Katherine's Book Club, precis som Oprah's book club.”


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.