Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Detaljen i Anistons bild förbryllar fansen: ”Radera”

Frågorna efter rekordbilden: ”När man kollar på resten”
Foto: MANDATORY BYLINE: JUAN RICO/FAME / STELLA PICTURES

Jennifer Aniston har skaffat Instagram – och lyckades slå världsrekord att snabbast nå en miljon följare.

Samtidigt får hennes första bild fansen att reagera förbryllat, då det ser ut att ligga vitt pulver på en mobil i bakgrunden, skriver News.com.au.

Jennifer Anistons ankomst till Instagram verkar minst sagt ha varit efterlängtad.

På bara fem timmar och 16 minuter lyckades ”Vänner”-stjärnan, nu aktuell med nya serien ”The morning show”, skaffa en miljon följare – vilket är ett nytt världsrekord. Aniston lyckades slå prins Harrys och hertiginnan Meghans rekord från tidigare i år, då deras Instagram-konto sussexroyal nådde en miljon följare på fem timmar och 45 minuter, skriver Business Insider.

”Raderna av kokain”

På fredagen, tre dagar efter att ha startat kontot, har Jennifer Aniston 13,3 miljoner följare.

Som första bild valde Aniston en efterlängtad bild på sig själv tillsammans med resten av skådespelargänget från ”Vänner”. Men den gulliga gruppbilden på de ikoniska vännerna har nu i efterhand fått folk att reagera.

Det är nämligen en viss detalj i bilden som förbryllar. På soffbordet i bakgrunden av bilden ligger en svart mobil, med något som kan tolkas som vitt puder ovanpå, skriver News.co.au.

”Raderna av kokain på Iphonen på Jennifer Anistons första Instagrambild är ett jäkla sätt att göra sociala medier-debut på” och ”Jag har aldrig kollat på ”Vänner” men jag tycker vi ska låta Jennifer Aniston ta kokain i fred” är bara några av de kommentarer som den australiska nyhetssajten lyfter.

Experten: ”När man kollar på resten”

Sajten har också tagit hjälp av professorn Gale Spring, som är expert på bildtolkning, för att gå till botten med sanningen.

– Jag tror att det vara är en reflektion. När man kollar på resten av bilden så ser man vita fläckar som reflekterar på glansiga ytor, säger Spring.

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/
Vem är Jennifer Aniston?